Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszett már jóval idősebb férfi nektek? (min 15 év korkülönbség)
Figyelt kérdés
Nem véleményekre vagyok kíváncsi, hanem hasonló tapasztalatokra. Akár privátban is.2012. okt. 9. 19:58
21/24 anonim válasza:
Igen, még hozzá az egyik tanárom :) Teljesen esélytelen, hogy bármi is legyen közöttünk, ami így van jól. Amolyan tinédzserkori "szerelem" ez. :D De legalább van okom figyelni órán. :D
17/L
22/24 anonim válasza:
Ne haragudjatok csajok, de én nőt szeretnék, nem pedig egy kislányt. A korai huszonévesekre nem tudok nőként tekinteni!
23/24 anonim válasza:
Nekem minden pasim 35 feletti "tag" volt eddig! :D
Volt hogy osszejottem az egyik tanarommal is. Nagyon szerette bennem, hogy erett gondolkodasu vagyok, nem valami kis csitri, mint a korombeli lanyok altalaban (persze tisztelet a kivetelnek)!
23 L
24/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2012. nov. 4. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!