Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszett már jóval idősebb férfi nektek? (min 15 év korkülönbség)
A párom 36, én 22 éves vagyok. Fél éve járunk és nagyon szeretem :)
L
Én 21 éves vagyok és edzésen annó nagyon tetszett egy 36 éves férfi (én akkor 19-20 éves voltam). Felesége van és pici gyereke, szóval nem történt az égvilágon semmi, párszor beszéltünk full semleges dolgokról és ennyi.
De őrülten tetszett, és ha nem is kapcsolatra, de legalább egy szexre jó lett volna összejönni vele.
Mondjuk ha nőtlen lett volna, én ezt akkor sem vetem fel neki, mert valszeg egy idióta csitrinek nézett volna, de párszor fantáziáltam róla. :D
21L
szinte mindig jóval idősebbek tetszenek sajnos.. kár, hogy házas emberek, akiket abszolút nem érdeklek..
19/L
Azért mekkora mázlista már egy 35 feletti tag aki megkap egy 20-25 éves csajt magának :D
50 éves korában is egy harmincas vonzó csajt fog dugni, 65 körül valszeg úgyis meghal a manapság ez az átlag férfi életkor kis túlzással, akkor is még egy negyvenes MILF lesz a nője aki simán lehet szexi.
Nagy mázlista az ilyen, férfiaknak igenis érdemes fiatalabb csajokat keresni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!