Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, (asszonyok), mit szólnátok, ha a férjetek megcsalna?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a férjetek rendszeresen megcsal? Őszintén nem azért, mert nem szeret (mert nagyon is szeret), hanem mert már nagyon régóta együtt vagytok, kapuzárási pánikból, meg mert szerelmes lett egy fiatal lányba, és nem bírta ki, hogy ne lehessen vele. Persze esze ágában sincs válni vagy ilyesmi. Mire gondolnátok? Mit gondolnátok a lányról?
2009. aug. 5. 21:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
66%

Hát biztos, hogy elhagynám a párom, hiszen erre nincs mentség...mivel ha valakit szeretek, akkor nem is tudok másra nézni szóval...

Arról nem is beszélve, hogy ha valaki egyszer megteszi, az többször is megteszi...ugyanez vonatkozik a verésre is...

De amúgy nincs értelme megbocsátani, ugyanis ilyenkor a lány/nő rombolja a presztízsét (hitelességét), a hapsi meg nem fogja szarba se venni az ilyen nőt, aki EZT megbocsátja, nem fogja tisztelni , nem lesz semmi tekintélye sem a szemében!!!!

2009. aug. 7. 16:05
 22/28 anonim ***** válasza:
38%

Azért lányok, fiatal feleségek, én meghallgatnám egy olyan asszony véleményét is erről a szituról, aki már minimum 20-30 éve él házasságban. Ki tudhatja azt, hogy ilyen hosszú együttélés után, ki mit, és persze kinek mit bocsátana meg...én bizony nem, pedig nem 16 vagyok.

Szóval csak óvatosan :)

Amúgy a kérdésre is ezzel a kérdéssel felelek: mióta tart a házasság (ésvagy), hány évesek a felek? Hiszen ez nem elhanyagolható tényező.

2009. aug. 7. 16:11
 23/28 A kérdező kommentje:
Régi kapcsolat, nem régi házasság.
2009. aug. 7. 16:25
 24/28 anonim ***** válasza:
66%

Te mit szólnál ahhoz, kedves kérdező, ha afelségedről kiderülne, hogy megcsalt, szeretője van?

Én amúgy kiheréltetném a pasimat, utána már nem csalna meg.

2009. aug. 7. 16:43
 25/28 anonim ***** válasza:
Én gondolkodás nélkül elhagynám, utána minden más lenne. Nem tudnám elviselni a tudatot, hogy ezt tette, soha többé nem tudnék benne megbízni-ezért inkább elhagynám. Nem lenne sok értelme, ha kibékülnénk és utána az őrületbe kergetném a féltékenységemmel. Én ilyen vagyok. Szerintem olyan nincs, hogy engem szeret, de másba szerelmes. Ez csak duma, takarózás, mentegetőzés. Ha engem szeret, akkor csak velem legyen.
2009. aug. 7. 19:01
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha egyszer megtette, mi a garancia arra, hogy máskor nem teszi. Talán megígéri? Nagyon szavahihető lehet...
2009. aug. 7. 19:03
 27/28 anonim ***** válasza:

Ebben a szituban vagyok, úgyhogy konkrét választ tudok adni. Amikor megtudtam, megzuhantam, mint akinek lekevertek egy pofont. Mit gondolok a lányról? (Merthogy nálunk is egy 11 évvel fiatalabb lány lett a harmadik.)Bár személyesen nem ismerem, de túl sok jót nem gondolok róla. Ha körülöttem anno lánykoromban nős pasi sündörgött, nem keveredtem vele kapcsiba, hiába mondta, hogy csak idő kérdése, hogy elváljanak, meg a gyerekek miatt, meg ... Azt kívánom neki, valaha az életbe kerüljön hasonló szituba.

Én inkább a férjemben csalódtam. (13 éve vagyunk együtt, mindketten bőven a 30-on túl) Idáig kitartottunk jóban rosszban. Én mégis elhagyom őt. Nem indulatból döntöttem, hanem nyugodtan végiggondoltam az elmúlt nyolc hónapot. Nem tudnék már vele élni. Hiába mondja, hogy szeret, nekem ez már csak egy szó. Akármit mond, már nem hiszek neki. Az, meghogy hol van a felelősségérzet, a másik iránti tisztelet, a jóban rosszban, erről már nem is beszélek.

2009. aug. 7. 22:16
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
a "soha nem csaltak meg és soha nem is fognak" válaszoló vagyok.. 5 éve élek a párommal, jövő hónapban lesz az esküvőnk. és onnan tudom, hogy soha nem fog +csalni a párom, hogy nemcsak benne bízok maximálisan, hanem ÖNMAGAMBAN is.. ;)
2009. aug. 7. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!