Lányok, hölgyek, asszonyok! Mit szólnátok egy ilyen bókhoz?
Adva van két 10-12 éves forma kisfiú. Egyszer csak megkérdezik, hogy hány éves vagy. Mondod, hogy 26. (én ennyi vagyok). Kérdezem, hogy mert, van ennek valami jelentősége? Erre nem mondanak semmit. Később megkérdezik, hogy van férje? Mondod, hogy van. És gyereke van? Mondod, hogy nincs. Erre nem telik el két perc, azt mondják, hogy szerencsés ember lehet a férje, és egyébként is csak 18-nak néz ki.
Eddigi életem legszebb bókját kaptam ettől a két gyerektől. Gondoltam megosztom veletek. Ti mit szóltatok volna ehhez?
Én nem vagyok elájulva mikor 16-nak néznek pedig 2o vagyok:D sőt kifejezetten utálom...mondjuk festéket ritkán használok, a hajamat nem festem...
A két kis srác pedig aranyos volt:D
Aranyosak lehettek a kissrácok :)
Nekem a másik oldalról van egy sztorim. A férjemtől segítséget kért az egyik kolléganőm lánya. A lány 18 volt, a férjem 34. Amikor eljött hozzánk, CSÓKOLOM-mal köszönt neki a kiscsaj, és úgy beszélt vele, mint az apjával. Láttam a férjemen, hogy majd megüti a guta :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!