Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, (asszonyok), mit szólnátok, ha a férjetek
megcsalna?
Olyan nincs, hogy a férjem nagyon is szeret, DE szerelmes egy fiatal csajba..
Egyébként van olyan párkapcsolat, házasság, ahol tényleg fontosak egymásnak annyira, hogy nem kell más.
2009. aug. 5. 22:28
21:50 vagyok. Nem hiszem, hogy lennék mégegyszer ilyen szerelmes. Nekem nem kell félnem, hogy megcsalnak és a férjemnek sem kell ilyesmitől tartania. Pusztán elképzeltem a reakciót amit kiváltana belőlem. Ám annál tovább nem megy a képzeletem. Nekem utánna megszűnne a világ. Legalább is a férfiak. A gyerekek miatt én tenném a dolgomat, élném az életünket. Jajj, még gondolni is szörnyű ilyesmire.
2009. aug. 5. 22:47
13/28 anonim válasza:
Hát én azt hiszem neki nem mondanák semmit!Egyszerüen altató a kv-ba :) utánna amikor csicsikál a kis "édes" levágnám a "farkincáját" és a szájába tenném,és megvárnám hogy milyen képet vág mikor felkel reggel...Nah csak ezek után tenném ki a szűrét!Tuti soha többet nem csalna meg senkit!!!
2009. aug. 5. 22:48
14/28 A kérdező kommentje:
És szerintetek hová fejlődne idővel egy ilyen helyzet?
én először nagyon sírnék... reakcióként. és biztos hogy akkor lenne vége a kapcsolatnak.
2009. aug. 6. 01:07
SOHA nem csaltak meg, és SOHA nem is fognak. :p úgyhogy nem tudok a kérdésre érdemben válaszolni. 24/L
2009. aug. 6. 13:39
Szia!
Véleményme szerint, vagy válás lenne belőle, vagy együttmaradás. Ha válás, akkor a férj lehet h észbe kapna és megpróbálná visszakönyörögni magát később az asszonyhoz, mert hogy neki akkor is ő a legfontosabb és hogy a másik csak egy tévedés volt. Ha nem, akkor lehet ugyanúgy menne tovább minden, amíg a férj úgy nem dönt, hogy otthagyja az asszonyt a másikért, és elköltözik, akár elválik. Együtt élnek a kis szerelmével egy jó ideig, aztán mégis úgy dönt, hogy neki a (volt) neje kell. Vagy nem.
De van olyan is, hogy megy tovább a viszony a férj és a másik között, de nem válnak el, hiszen a férfinak ez így nagyon is kényelmes, mivel van főzve rá, ki van mosva a ruhája, a gyerekeket (ha vannak)neveli a nej, és nyugodtan mehet a másikhoz "rosszalkodni". Szóval szerintem ezek a lehetséges módozatok.
2009. aug. 6. 14:09
" soha nem csaltak meg és soha nem is fognak" talán mert nincs párod, vagy ennyire nagyképű, öntelt vagy...mindegy
2009. aug. 7. 15:31
Vagy csak egy határozott, öntudatos nő, akinek tudja a párja, hogy ha megcsalná az lenne élete utolsó hibája;) Ilyen nők kellenének, nem pedig, akik mindent elnéznek meg megbocsátanak a férfiaknak, aztán játszák a mártírt. A saját döntéseidért te felelsz, ha visszafogadod azért is. Én még aznap beadnám a válópert. Iszonyatosat csalódnék benne és akármennyire is fájna összeszednék egy helyes pasit egy éjszakára és gondoskodnék róla, hogy tudja meg a férjem. Vajon neki hogy esne. De hogy többet rá se néznék, az biztos.
2009. aug. 7. 15:52
igen létezik olyan házasság ahol nem fordul elő, nem minden pasi görény és nem minden nő rib@nc.
2009. aug. 7. 15:53
Kapcsolódó kérdések: