Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, (asszonyok), mit szólnátok, ha a férjetek megcsalna?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a férjetek rendszeresen megcsal? Őszintén nem azért, mert nem szeret (mert nagyon is szeret), hanem mert már nagyon régóta együtt vagytok, kapuzárási pánikból, meg mert szerelmes lett egy fiatal lányba, és nem bírta ki, hogy ne lehessen vele. Persze esze ágában sincs válni vagy ilyesmi. Mire gondolnátok? Mit gondolnátok a lányról?
2009. aug. 5. 21:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%

Olyan nincs, hogy a férjem nagyon is szeret, DE szerelmes egy fiatal csajba..

Egyébként van olyan párkapcsolat, házasság, ahol tényleg fontosak egymásnak annyira, hogy nem kell más.

2009. aug. 5. 22:28
 12/28 anonim ***** válasza:
80%
21:50 vagyok. Nem hiszem, hogy lennék mégegyszer ilyen szerelmes. Nekem nem kell félnem, hogy megcsalnak és a férjemnek sem kell ilyesmitől tartania. Pusztán elképzeltem a reakciót amit kiváltana belőlem. Ám annál tovább nem megy a képzeletem. Nekem utánna megszűnne a világ. Legalább is a férfiak. A gyerekek miatt én tenném a dolgomat, élném az életünket. Jajj, még gondolni is szörnyű ilyesmire.
2009. aug. 5. 22:47
 13/28 anonim válasza:
77%
Hát én azt hiszem neki nem mondanák semmit!Egyszerüen altató a kv-ba :) utánna amikor csicsikál a kis "édes" levágnám a "farkincáját" és a szájába tenném,és megvárnám hogy milyen képet vág mikor felkel reggel...Nah csak ezek után tenném ki a szűrét!Tuti soha többet nem csalna meg senkit!!!
2009. aug. 5. 22:48
 14/28 A kérdező kommentje:
És szerintetek hová fejlődne idővel egy ilyen helyzet?
2009. aug. 5. 22:49
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
én először nagyon sírnék... reakcióként. és biztos hogy akkor lenne vége a kapcsolatnak.
2009. aug. 6. 01:07
 16/28 anonim ***** válasza:
49%
SOHA nem csaltak meg, és SOHA nem is fognak. :p úgyhogy nem tudok a kérdésre érdemben válaszolni. 24/L
2009. aug. 6. 13:39
 17/28 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Véleményme szerint, vagy válás lenne belőle, vagy együttmaradás. Ha válás, akkor a férj lehet h észbe kapna és megpróbálná visszakönyörögni magát később az asszonyhoz, mert hogy neki akkor is ő a legfontosabb és hogy a másik csak egy tévedés volt. Ha nem, akkor lehet ugyanúgy menne tovább minden, amíg a férj úgy nem dönt, hogy otthagyja az asszonyt a másikért, és elköltözik, akár elválik. Együtt élnek a kis szerelmével egy jó ideig, aztán mégis úgy dönt, hogy neki a (volt) neje kell. Vagy nem.

De van olyan is, hogy megy tovább a viszony a férj és a másik között, de nem válnak el, hiszen a férfinak ez így nagyon is kényelmes, mivel van főzve rá, ki van mosva a ruhája, a gyerekeket (ha vannak)neveli a nej, és nyugodtan mehet a másikhoz "rosszalkodni". Szóval szerintem ezek a lehetséges módozatok.

2009. aug. 6. 14:09
 18/28 anonim ***** válasza:
22%
" soha nem csaltak meg és soha nem is fognak" talán mert nincs párod, vagy ennyire nagyképű, öntelt vagy...mindegy
2009. aug. 7. 15:31
 19/28 anonim ***** válasza:
53%
Vagy csak egy határozott, öntudatos nő, akinek tudja a párja, hogy ha megcsalná az lenne élete utolsó hibája;) Ilyen nők kellenének, nem pedig, akik mindent elnéznek meg megbocsátanak a férfiaknak, aztán játszák a mártírt. A saját döntéseidért te felelsz, ha visszafogadod azért is. Én még aznap beadnám a válópert. Iszonyatosat csalódnék benne és akármennyire is fájna összeszednék egy helyes pasit egy éjszakára és gondoskodnék róla, hogy tudja meg a férjem. Vajon neki hogy esne. De hogy többet rá se néznék, az biztos.
2009. aug. 7. 15:52
 20/28 anonim ***** válasza:
66%
igen létezik olyan házasság ahol nem fordul elő, nem minden pasi görény és nem minden nő rib@nc.
2009. aug. 7. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!