Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnatok a helyemben?
A barátom rendelt nekem egy katalogusbol parfümöt,meg akart lepni,de elmondta végül.A parfüm tegnapelőtt érkezett meg.Nagyon jo meg minden,örülTEM is neki.
A baratom már 2 napja folyamatossan azt mondogatja,hogy a parfumomre gyujtotte a penzt ,ezert nincs penze enni a suliba,mindennap mondja,hogy ő elöre elkérte az uzsi pénzt,hogy kifizese a parfümöm.Ha suliban vagyok,smskel bombáz,hogy nincs pénze enni,facen is le irja.A buszban amikor jövünk haza,akkor is csak azt mondja,hogy nincs pénze enni.Nagyon kinossan érzem magam emiatt.Már ugy vagyok vele,hogy fejbe vágom a parfümmel.1,5 éve vagyunk egyutt am,és 18 éves a baratom.
Azért nem ő a jani attól még, hogy vett egy parfümöt. Oké, kedves volt tőle, lehet, hogy tényleg sokáig gyűjtött rá, te is örültél neki, de minek felemlegetni?
Bennem felmerülne, hogy akkor mi az istennek adta, ha utána évekig rinyál ezen.
Tipikus az a pasi,aki majd fel fogja hánytorgatni,hogy te ezt,és azt kaptad tőle!
Volt ilyen barátom,képes volt visszakérni a dolgokat,amiket nekem adott,én meg elé dobtam,és ott hagytam!
Se kenyér,se vaj,se szalámi.
Pedig bármennyire hihetetlen,a 3 kombinációjából,kijönne egy szendvics.
Vagy ő a büfés hamburgerhez szokott?
Nálunk volt.
Akkor éhezzen.
Te meg kerüld az ilyen életképtelen,hisztis kisfiúkat.
Ha van pénzed,megteheted,fizesd ki,és
mond meg neki,hogy legközelebb nem kell ajándék!
Add vissza neki,mond meg hogy próbálja meg eladni,és akkor lesz pénz kajára!
Tudom bunkón hangzik,de ha nem lépsz,mindig ez lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!