Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnatok a helyemben?
Figyelt kérdés
A barátom rendelt nekem egy katalogusbol parfümöt,meg akart lepni,de elmondta végül.A parfüm tegnapelőtt érkezett meg.Nagyon jo meg minden,örülTEM is neki.
A baratom már 2 napja folyamatossan azt mondogatja,hogy a parfumomre gyujtotte a penzt ,ezert nincs penze enni a suliba,mindennap mondja,hogy ő elöre elkérte az uzsi pénzt,hogy kifizese a parfümöm.Ha suliban vagyok,smskel bombáz,hogy nincs pénze enni,facen is le irja.A buszban amikor jövünk haza,akkor is csak azt mondja,hogy nincs pénze enni.Nagyon kinossan érzem magam emiatt.Már ugy vagyok vele,hogy fejbe vágom a parfümmel.1,5 éve vagyunk egyutt am,és 18 éves a baratom.
2012. okt. 9. 15:03
2/16 anonim válasza:
Te jó ég!
Hát nekem így nem kéne az ajándék,én már lehet megetettem volna vele a parfümöt!
3/16 anonim válasza:
SMS-re meg netre van pénze? Szülei hol vannak, hogy nem adnak neki kaját?
4/16 anonim válasza:
Mert mégis mennyibe fájt az a parfüm, hogy ennyire nincs pénze? Én odaadnam neki a pénzt, hogy tudodmit nesze ba.zdmeg, egyél... Ezen csak elgondolkozna mekkora parasztság amit művel...
5/16 anonim válasza:
:D ez vicces sztori... szerintem mondd el neki naponta legalább tízszer, hogy mennyire örülsz a parfümnek:)
6/16 anonim válasza:
Én rászólnék, hogy akkor legközelebb ne vegyen nekem semmit. Ezután pedig ha már magamnak csomagolok reggel szendvicset, akkor neki is teszek be egyet-kettőt, hogy lássa hogy hálás vagyok az ajándékért. Amúgy meg valószínűleg azért mondogatja mindig, hogy nincs pénze, mert nem látja (vagy nem veszi észre), hogy te mennyire örülsz is neki.
7/16 A kérdező kommentje:
Otthon vannak,csak az anyukája 4ig dolgozik,ezért már 2 napja reggel ezzel kezdni ,hogy ö majd csak 4utan bir enni,mert nincs pénze,mert gyujtotte stb..Nagyon kinossan érzem magam,de mondani nem merem neki
2012. okt. 9. 15:12
8/16 A kérdező kommentje:
de pedig látja,mert irtam is neki 100000000000x h mennyire tetszik,meg mennyire jo.Meg eddig mindig gondoltam rá,ezutan is fogok,csak még is.Én is rengetegszer költöttem rá( nekem pedig se anyukam se apukam nem él velem)1 hetre beosztom a pénzem,de nem csinalok igy ,mint ő
2012. okt. 9. 15:14
9/16 anonim válasza:
Én a helyedben már rég visszaadtam volna azt a parfümöt, őt meg elküldtem volna melegebb éghajlatra. Minek adta neked, ha azóta meg csak "sír"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!