Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára 1 hónap. Milyen ajándék? 14/L
nemsokára egy hónaposak leszünk barátommal.és megszeretném ajándékozni valamivel.
barátnőm szerint.olyan kéne ami "összeköt minket"
de elképzelésünk sincs,miaz ami viszonylag hasznos is .ti mit adtatok barátotoknak?
első válaszoló :
mi ilyen vicces?: )
szerintem igen is jó ötletvolt.vagy ha jobb ötleted van,tessék hallgatlak:)
Mi a vicces?? H 1 hónapra akarsz ajándékozgatni. Még nem is ismeritek egymást igazán meg az 1 hónap pi.csafüst
Jobb ötlet? Várd ki h megismerd normálisan és magadtól is ki tudd találni h mit adj neki. Fél év minimum (bár még ezt is butaságnak tartom. 1 évet már inkább lehet ünnepelni)
"Hiába,na.Aranyosak ezek a gyerekszerelmek.Van még 11 hónapod kitalálni,hogy mit adj az évfordulótokra,addig meg szorongasd a kezét,az is elég neki."
Óóó de kis naív valaki...
Szorongasd a kezét...
Biztos lehetsz benne, hogy a kis gyerekszerlemesek több mocskosságot megcsináltak már az ágyban, amit te valaha is fogsz...
Üdv a 21. században...
nem tudom miért kell így hozzá állni: )(főként utólsónak-.-")
miért baj ha megszeretném lepni?
csak ötletem nincs hogy kb mivel.és segítséget kértem.de ha nem tudtok normális ötleteket adni,akkor inkább ne is írjatok semmit.köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!