Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemsokára 1 hónap. Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsokára 1 hónap. Milyen ajándék? 14/L

Figyelt kérdés

nemsokára egy hónaposak leszünk barátommal.és megszeretném ajándékozni valamivel.

barátnőm szerint.olyan kéne ami "összeköt minket"

de elképzelésünk sincs,miaz ami viszonylag hasznos is .ti mit adtatok barátotoknak?

2012. okt. 9. 14:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap alatt, ami összeköt titeket? LOL!
2012. okt. 9. 14:51
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges 1 év után veygél akármit is vagy fél év múlva legkorábban
2012. okt. 9. 14:51
 3/16 A kérdező kommentje:

első válaszoló :

mi ilyen vicces?: )

szerintem igen is jó ötletvolt.vagy ha jobb ötleted van,tessék hallgatlak:)

2012. okt. 9. 14:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van jobb ötletem. Nem kell minden hónapfordulót megünnepelni. 1 hónap az LÓF@SZ
2012. okt. 9. 14:55
 5/16 anonim ***** válasza:

Mi a vicces?? H 1 hónapra akarsz ajándékozgatni. Még nem is ismeritek egymást igazán meg az 1 hónap pi.csafüst

Jobb ötlet? Várd ki h megismerd normálisan és magadtól is ki tudd találni h mit adj neki. Fél év minimum (bár még ezt is butaságnak tartom. 1 évet már inkább lehet ünnepelni)

2012. okt. 9. 14:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hiába,na.Aranyosak ezek a gyerekszerelmek.Van még 11 hónapod kitalálni,hogy mit adj az évfordulótokra,addig meg szorongasd a kezét,az is elég neki.
2012. okt. 9. 14:58
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első héten nem vettél neki semmit? De ciki vagy...
2012. okt. 9. 15:00
 8/16 anonim ***** válasza:

"Hiába,na.Aranyosak ezek a gyerekszerelmek.Van még 11 hónapod kitalálni,hogy mit adj az évfordulótokra,addig meg szorongasd a kezét,az is elég neki."

Óóó de kis naív valaki...

Szorongasd a kezét...

Biztos lehetsz benne, hogy a kis gyerekszerlemesek több mocskosságot megcsináltak már az ágyban, amit te valaha is fogsz...

Üdv a 21. században...

2012. okt. 9. 15:01
 9/16 A kérdező kommentje:

nem tudom miért kell így hozzá állni: )(főként utólsónak-.-")

miért baj ha megszeretném lepni?

csak ötletem nincs hogy kb mivel.és segítséget kértem.de ha nem tudtok normális ötleteket adni,akkor inkább ne is írjatok semmit.köszönöm.

2012. okt. 9. 15:02
 10/16 A kérdező kommentje:
+ utolsó előtti*
2012. okt. 9. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!