Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt mikor összeköltöztél a pároddal?
Figyelt kérdés
Előszörre értem, hogy még egyedül/szüleiddel laktál, aztán összeköltöztél a pároddal.2012. okt. 8. 22:23
1/4 anonim válasza:
Miért kell minden nap megkérdeznie valakinek?
2/4 anonim válasza:
Olyan sz*r volt, hogy a sarokban depiztem 1 hétig.
3/4 anonim válasza:
Ja,mi is külön karácsonyoztunk,nehéz dolog az alkalmazkodás,a csomagtartóban hurcoláztam a hálaadásnapi pulykát 2napig,mire kedvem lett megsütni:(
4/4 gabriell88 válasza:
Mikor már telkeztünk beszélgetni az összeköltözésről, nagyon féltem tőle,illetve a helyzettől, mert ugye lakva ismerni meg a másikat.Hozzáteszem mi ráadásul távkapcsolatban voltunk, hétvégente találkoztunk.De végül erőt vettem magamon és kitűztük az időpontot.
Hála a jó Istennek,a félelmeim, mint nem illünk össze, sok lesz a veszekedés, stb. egyáltalán nem történt meg.Boldogabb és kiegyensúlyozottabb lett.Persze vannak vitáink, amik kb fél óráig sem tartanak, de ritkák.Megszoktuk egymás társaságát annyira, ha már nincs mellettem furcsa.Vagy ha egyedül kell aludnom.Egyszóval jó és ha újra kezdeném egy percig se gondolkodnék rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!