Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? (Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány akit régóta ismerek együtt jártunk általánosba de egy évvel idősebb.Nem beszéltünk még de látásból ismerjük egymást meg szüleink is ismerik egymást..
Ma álltam a buszmegállón majdnem szálltam föl,ő meg a másik peronról szállt le velem szemben,és ment sétálva és félig vissza felé fordulva engem nézett amikor oda néztem elfordult.De régóta ismerik a szüleink egymást de ritkán beszélnek ..De mindig jókat hallanak rólam,mert jó gyerek vagyok :D 15F
2012. okt. 8. 14:50
1/2 anonim válasza:
Odamész, elhívod kávézni és rögtön kiderül tetszel-e neki. Egy ilyen helyzetbe akármit bele lehet magyarázni, azt sem tudhatod, hogy egyáltalán téged nézett-e valójában.
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom ebben van igazság hogy nem biztos hogy engem nézett,de egyszer kérdezte a nővéremet rólam,..hogy hova megyek suliba..De amikor oda néztem egyből elnézett.Hogy ha nem engem nézett volna akkor viszont nem látja hogy rá nézek.
2012. okt. 8. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!