Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » így honnan tudjam hogy tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

így honnan tudjam hogy tetszem-e neki? vagy hogy akar-e valamit tőlem? :o

Figyelt kérdés
tetszik egy srác, kb egy hónapja megkérdezte hogy lehetne -e köztünk több mint barátság (akkor még nem taliztunk) aztán mondtam hogy lehet, azóta 1x randiztunk nem volt semmi extra sétáltunk meg dumáltunk, aztóta max 1x 2x dumáltunk de nagyon ritkán..suliba is allig köszönt, úgy szóltam neki hogy jó hogy köszön.. igazából én sem köszöntem neki mert azt vártam hogy majd ő köszön, mivel ő a fiú. ma beszéltünk, ugy nézki hogy együtt megyünk majd koncertre, mondtam neki hogy lessz a környéken egy jó koncert, aztán kérdezte hogy kivel megyek, énmeg mondtam hogy még nem tudom ő meg mondta hogy akkor vele megyek. teljessen összezavar és nemtudom hogy mit akar tőlem, vagy csak barátként tekint rám? azóta nem hozta fel a témát eztért nem tudom..:| konkrétan megkérdezni meg nem merem, igy is elég parás vagyok és még soha senkit nem kérdeztem meg ilyen témában, általában mindig a fiú lépett ugyhogy nemtudom. valami ötlet? vagy hogyan célozzak rá?
2012. szept. 26. 23:15
 1/3 A kérdező kommentje:
16/l
2012. szept. 26. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:

nah ez rohadt fárasztó 1 kislány picsogása

bár én vagyok a hülye h végig olvastam

szerintem biztosan tetszel neki csak lehet h nem akar sietni..:)

2012. szept. 26. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon pontosan, ha el akarod találni.
2012. szept. 27. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!