Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kéri tőlem ezt a barátom? Fiúk, ti is szoktátok
ezt mondani a barátnőtöknek?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy nem nagyon akar elengedni bulizni egyedül. Ebből tudom hogy szeret, meg félt, de én szívesen mennék a barátnőimmel., Az az indoka, hogy sok pasinak tetszenék, fogdosnának stb. Viszont nagyon szeretem,sose csalnám meg. Ha engedek neki, az azt jelenti hogy a barátnőim előbb utóbb majd nem is hívnak sehová. Ha viszont elmegyek, akkor meg vele veszek össze, tudom hogy rosszul esne neki. Kiszoktam csípni magam tény,de nem értem hogy amikor vele megyek bulizni, akkor is mondja hogy ennyire ne. Miért? 19/L
Alapvetoen nem ertek egyet azzal, hogy a not barmilyen szinten bekorlatozza a baratja, de valamilyen szinten igazat adok a baratodnak.
Amikor en elengedtem a baratnomet, o kevesbbe csipte ki magat ,mert nem az volt a lenyeg, hogy mas pasik tetszen s a baratnoivel tancolt es iszogatott, fiukat egybol elhajtotta. Ilyen hogy fogdossak fel sem merult, ugye nem mondod azt, hogy ez neked beleferne??
Arrol meg ,hogy mindennel jobban szeretem a baratomat... duma.
Eskuvon voltunk elkezdtem fuzni egy lanyt aki hulla szerelmes volt a baratjaba, gondoltam nem baj legalabb jot beszelgetunk. 3 ora mulva azt csinalhattam volna vele amit akarok, errol szol az alkohol.
2012. okt. 8. 10:55
12/17 anonim válasza:
Hát ez abszolút nincs a helyén! Személyes szabadság mindenkinek jár a kapcsolatban! Nem értem, miért ne mehetnél el bulizni egyedül! Én is mindig elengedtem az exeimet bulizni egyedül, mert ez járt nekik, és sose csaltak meg. 24/F
2012. okt. 8. 11:22
13/17 anonim válasza:
Mi az hogy ELENGEDNI?Egy jó párkapcsolatban megbízunk a másikban,a baj már ott kezdődik ha az "engedem/nem engedem" kifejezést használjátok.Ha el akar menni bulizni,hadd menjen,egyértelmű hogy ha valaki nem akarja megcsalni a másikat akkor nem fogja,felesleges a seggeteket verni a földhöz hogy mi lesz,ha mégis,mert ha mégis megtörténik akkor az emberben volt a hiba,nem a buliban.Másrészt nem tudom ti milyen bulikba jártok,ahová én járok ott nem fogdosnak lányokat az akaratuk ellenére.
2012. okt. 8. 11:48
14/17 anonim válasza:
Ha ilyet kérne tőlem a barátom, akkor azt mondanám, hogy inkább ne is járjunk, ha ennyire nem bízik meg bennem.
Ez nálam nem vitakérdés.
Nem kis mértékben sértene meg, hogy felelőtlennek tekint, nem bízik bennem, rosszat feltételez rólam, gyereknek néz.
2012. okt. 8. 13:44
15/17 anonim válasza:
Aki pedig az ex barátnőjéből, a szomszéd lányból vagy akárkiből indul ki, az kommandírozza az exnőjét vagy a szomszéd lányt, vagy azt azt akárkit, akit megbízhatatlannak talált.
2012. okt. 8. 13:46
16/17 anonim válasza:
a válaszolókat olvasva meg vagyok döbbenve, mi az hogy ő elengedett/én elengedtem? Én még soha nem voltam olyan kapcsolatban ahol bárkinek engedélyt kellett volna kérni, aki akart az ment, elmondta hová és kivel stb
2012. okt. 8. 14:43
17/17 anonim válasza:
Attól függ, erőszaktól félt vagy elzárja a tulajdonát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!