Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok mondani amikor virágot adtok a barátnőtöknek?
Figyelt kérdés
Kicsit hülye kérdés, de most tényleg :) kiváncsi vagyok mások miket mondanak. A "neszevirágb*zmeg"től kíméljetek...2009. nov. 14. 17:11
1/5 anonim válasza:
Szia!
Engem Virágnak hívnak pl:Virágot a Virágnak!
2/5 A kérdező kommentje:
hehe, úgy könnyű :)
2009. nov. 14. 17:41
5/5 anonim válasza:
Én például elt mondanám, ha fiú lennék:
- Ezt neked hoztam, mert megérdemled...
- Ezt neked, hoztam, mert szeretlek...
- Így már elhiszed, hogy mit érzek...?
- Szeretlek. Csak ennyi.
- Remélem tetszeni fog az ajándékom. (És a hátam mögül elővenném a virágot)
- Szeretnék bocsánatot kérni...
- Ne haragudj rám, hülye voltam...
- Boldog valentín napot!
- Ezt csak azért kapod, mert szeretném, hogyha tudnád: Szeretlek!
Amúgy persze megfelelőt kell kiválasztani a szituációhoz... de milyen romantikus vagy... ez tök aranyos. Kevés ilyen fiút ismerek, akit ez a kérdés foglalkoztatná. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!