Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csinálja? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagyon nagyon sokat veszekedünk mindenki azt mondja hogy hagyjam el de nagyon szeretem!!2012. okt. 7. 23:50
1/5 anonim válasza:
Szeretsz veszekedni? Hát abba igazán bele lehet szeretni!
2/5 A kérdező kommentje:
Veszekedni nem!
2012. okt. 7. 23:55
3/5 anonim válasza:
Írja már meg nekem valaki, hogy mit lehet szeretni egy veszekedős goromba stb. emberben.
Sokan mindenfajta negatívumot felsorolnak, és a végén azt mondják, hogy szeretik. Mit szeretnek rajta?
Homályosítson már fel valaki.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem goromba csak az apja mindig megcsalta az anyját és akkora azt hiszi hogy én isilyen vagyok
2012. okt. 7. 23:56
5/5 A kérdező kommentje:
Töröltessétek ki a kérdést!! hülyeség
2012. okt. 8. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!