Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? ( Tobbi lent )
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki 7 evvel idosebb nallam . Mikor talalkozok vele , mindig megnez , mosolyog, es bokol. Ez azt jeleni , hogy tetszem neki ? Ha igen mit tegyek , mert nekem nagyon tetszik . Segitsek !2012. aug. 30. 10:40
1/7 anonim válasza:
Járd ki az általánost?
Vagy járd ki a középiskolát?
2/7 anonim válasza:
Igen, valószínű tetszel neki. Hány éves vagy és a srác hány éves?
3/7 anonim válasza:
1. Hány éves vagy? Nem mindegy, hogy hogyan van köztetek 7 év...
2. Lehet, hogy csak nagyon udvarias, vagy ugratni akar....
Továbbiak az életkorod függvényében...
4/7 anonim válasza:
Hát igen, a 13-20 pl. így nem OK.
5/7 A kérdező kommentje:
En 15 vagyok , a pasi 22 .
2012. aug. 30. 10:49
6/7 anonim válasza:
Ajj! A franc, majdnem! :D Amikor elolvastam a kérdést, rögtön arra tippeltem, hogy 13 és 20. Nem sokon múlott!
7/7 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj semmit, ő a férfi, ha lépni akar megteszi, de szerintem csak szimpi vagy neki, és annyi.
Lehet ha kicsit idősebb lennél, akkor lenne nála esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!