Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem de nem tudok Vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de nem tudok Vele együtt élni! Mit csináljak? 22 éves vagyok és most kell döntenem az életemről!

Figyelt kérdés
Több mint egy éve együtt vagyunk és nagyon szeretem! Már a kapcsolatunk elején is észrevettem, hogy kicsit bajok vannak az idegeivel, de elnéztem, megbeszéltük és mindig el lett felejtve! Nála ez úgy mutatkozik ki, hogy ha valamit máskép csinálok mint ami neki természetes vagy valamiben nem értünk egyet icipici dolgokban akkor felemeli a hangját és lealáz mindenki elött, úgy beszél velem mint akit nagyon utál és pár másodperc múlva meg próbál vigyorogni mintha semmi nem történt volna! Iszonyat rossz érzés! Nem látja magát ilyenkor pedig szörnyen viselkedik! Mindig mondja hogy próbál megváltozni de nem megy neki! Szeretem Nagyon és Ő is Engem de így nem tudom elképzelni vele az életem!! Nagyon lelkis vagyok és kikészülnék, mert tudnám hogy bármikor előjöhet Neki! Nem tudom mi lenne helyes! :(
2012. okt. 7. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szereted, de boldog nem vagy. Én így mérem a párkapcsolataimat.

Ha nem vagyok boldog, akkor vége kell hogy legyen. Persze nyilván nem az 1 hetes hullámvölgyre gondolok, hanem ha huzamosabb ideig. És bizony ha hetente megaláz egyszer, akkor te nem leszel boldog. Eddig se voltál, ezután se lesz.

2012. okt. 7. 23:25
 12/14 anonim ***** válasza:
lesznek még nagyobb döntéseid is az életben! dönteni kell! én elhagynám, nem szeretnék kikészülni ha nem muszáj.
2012. okt. 8. 08:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Aki szeret,az nem csinál ilyet,kész,pont.Tehát a barátod nem szeret.
2012. okt. 8. 08:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha ő is olyan szerelmes lenne, mint te, akkor nem alázna meg lépten-nyomon. Nem mondom, hogy nem szeret, de tuti nem szerelmes.

Sokan nem szeretik dr Csernust, pedig sokszor nagy igazságokat mond ki: inkább ül az ember egy olyan kapcsolatban, ahol nem boldog és sipákol, hogy nem boldog, minthogy megtegye az első lépést és kilépjen a pöcéből, ha már megbeszélni nem lehet. Igen fájni fog, de aztán ez elmúlik és hidd el, hogy jönni fog egy olyan pasi, aki nem aláz meg és mellett boldog lehetsz.

2012. okt. 8. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!