Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de nem tudok Vele együtt élni! Mit csináljak? 22 éves vagyok és most kell döntenem az életemről!
Lehet, hogy szereted, de boldog nem vagy. Én így mérem a párkapcsolataimat.
Ha nem vagyok boldog, akkor vége kell hogy legyen. Persze nyilván nem az 1 hetes hullámvölgyre gondolok, hanem ha huzamosabb ideig. És bizony ha hetente megaláz egyszer, akkor te nem leszel boldog. Eddig se voltál, ezután se lesz.
Ha ő is olyan szerelmes lenne, mint te, akkor nem alázna meg lépten-nyomon. Nem mondom, hogy nem szeret, de tuti nem szerelmes.
Sokan nem szeretik dr Csernust, pedig sokszor nagy igazságokat mond ki: inkább ül az ember egy olyan kapcsolatban, ahol nem boldog és sipákol, hogy nem boldog, minthogy megtegye az első lépést és kilépjen a pöcéből, ha már megbeszélni nem lehet. Igen fájni fog, de aztán ez elmúlik és hidd el, hogy jönni fog egy olyan pasi, aki nem aláz meg és mellett boldog lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!