Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Holnap leszünk a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap leszünk a barátommal egy hónapja együtt, és nem tudom mit vegyek, vagy csináljak neki. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
holnap lesz hogy a barátommal egy hónapja együtt vagyunk. és tőle kapok valamit... de én nem tudom hogy mit csináljak, vagy hogy mit vegyek, mert én nem szoktam megünnepelni hogy egy hónapja együtt vagyunk .aszerintem ez nem annyira fontos, hisz ez nem annyira sok idő. kérlek segítsetek, adjatok valami ötlete,hogy mit adhatnék neki, vagy mit csináljak. :///
2012. okt. 6. 21:49
 1/4 anonim válasza:
Egy esti vacsora :)
2012. okt. 6. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szoktad akkor mi a f.aszért teszed mégis?????
2012. okt. 6. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:
megfelelési vágy. első, egy vacsora lehet nem esti is?
2012. okt. 6. 22:55
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd el! Az biztos nagy meglepetés lenne neki! :)
2012. okt. 6. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!