Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de nem tudok Vele együtt élni! Mit csináljak? 22 éves vagyok és most kell döntenem az életemről!
Később sokkal rosszabb lesz. Még ennél is. Ha már a kapcsolat elején kibukik valami, nem érdemes azzal vigasztalni magunkat, hogy "majd értem feladja" vagy "nem is ilyen igazából" vagy "majd elmúlik"... Nem... Felesleges ilyen hiú ábrándokba ringatni magadat.
Most is elég nehéz elhagynod, de sosem fog változni, még ha megígéri akkor sem. Ő ilyen... Később már sokkal jobban meg fog viselni. Még most lépj...
az anyám pont ebben a szituban volt mint te :(
totálisan tönkre fog tenni
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
HAGYD EL!
Amúgy meg ez a szeretet duma nagyon unalmas már, itt a szeretet már csak olyan mintha emberként szeretnétek a másikat, és nem érdekel a magyarázkodás, ez annál már nem több!
22 éves vagy ne légy hülye! ne b@zd el az életed ezzel!
Bocs ha nyers voltam..de ez van.
Ahogy olvashatod a válaszok ugyanazok és egyértelműek.
Nem mondanám hogy hagyatkozz csupán az itteni válaszokra, de talán most jól tennéd...
Ne sokat tétovázz! Minél többet vársz annál nehezebb lesz!
ÉS ne csak filózz vagy tervezgess h majd meg mikor meg hol, hanem TEDD MEG!
Én azért azt mondom, nézz magadba.
Én mindig nyugodt, kedves ember voltam, de az exemmel folyton kiabáltam a végén. Órákat késett, hetekig nem találkoztunk, megcsalt, hazudott, kihasznált. Tudom, jobb lett volna ha elhagyom, de szerettem, és tűrni akartam, vártam, hogy vége legyen . Annyit sikerült elérnem, hogy idegbeteg lettem, a végén már fél órás késésért is tányért csaptam a falhoz (sajnos ez tényleg így történt). Ha valakit hónapokig aláznak és bántanak, el tud szakadni a cérna. Mai napig nem értem, hogy tudtam oda jutni.
Most olyan barátom van, aki törődik velem, és én újra normális ember vagyok. Volt már hogy késett 2 órát, csak annyit mondtam hogy felhívhatott volna... De semmi jelent, semmi hiszti. És örülök neki, mert végre nem kell szinte magamtól félnem.
Exem folyton azt hangoztatta hogy ezért nem tud már szeretni, csak azt nem vette észre, hogy ebbe az egészbe ő vitt bele, ő tehetett róla. Ha a kutyádat évekig rongyossá rugdalod minden nap, akkor egy idő után bekattan ő is. Minden élőlény ilyen...
Szóval előbb próbálj meg szeretettel bánni vele, és megadni neki a lehetőset, hogy jó ember legyen.
Lehet hogy nálatok nem ez az eset áll fenn mint nálunk, de az én mottóm már akkor is az lesz egy életre, hogy bánj úgy másokkal, hogy szerethetőek tudjanak lenni.
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!