Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejön, ha valaki már ült böribe?
Biztonságbna semmiképp nem érezném magam...fekete ügyekben sok az ellenség, és nem bunyó hanem fegyver a téma...
Aztán ha valami félreértés van vagy le akarnék lépni kiszállni a kapcsolatból akkor összever? megölet?
szerintem te nem csajra vágysz hanem egy fiúkára aki pakolcsiz mint ahogy előtte a börcsiben.
és nem fekete bmw ra hanem egy nagy fekete f@szra
Nem tudom, hogy vagy vele...
BMW az német autó, amit még talán le se hánynék...
Jó ruháiddal és a karoddal szerintem annyit érsz, mint halottnak a csók, ha segg vagy és tanulatlan..
A börtönre kitérve, meg a párom a magadfajtákat alázza pörig bent...
Szóval ismerve a körülményeket, ahogy bent éltél/élsz.. lehet csak lehugyoználak..
Egy modell lány :)
Figyelj szívecském! Nem szegényen, ha buta vagy...de legalább ne itt villogtasd. Az miért baj, hogy ő régen kulcsos volt? Tudod tisztességesen dolgozott, amit te soha nem fogsz csinálni.A másik dolog meg az, hogy főiskolát végzett ember, nem fogom leírni a beosztását, mer azt hiszem nem rád tartozik, de a magadfajták szoktak letérdelni előtte és sírni, hogy rakják őket másik zárkába, mer molesztálják, verik őket... stb :)
Szóval eljátszhatod itt nekem a nagy embert aki bmwvel járkál, de tudom, hogy a börtönbe összement a kukid akkorára, mint újszülött korodba. :)
Másrészt, te arcoskodsz itt, mikor gyakorikerdesek.hu-n teszel fel ilyen kérdést, valószínűleg örülhetsz ha megtudsz enni 10 dkg párizsit a börtön után. Én csak reménykedem, hogy a magadfajtákat vagy agyonszurkálják az utcán, vagy a börtönbe rohad élete végéig. Mer, hogy te nem fogsz tudni szocializációdni, az is biztos..:)))
(Majd a kiabáló 2 fogú rokonaidnak panaszkodhatsz)
Puszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!