Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy depresszióba esett lányt hogyan lehet belőlle kizökkenteni?
Barátnőm teljesen bedepizett hála jópár dolognak. Pl.: pénteken első órájába kikapta a töri röpdogát: egyes (pedig egyébként készül minden órára, csak a tanár, aki az osztályfőnökük is eléggé nem bírja), a többi órán meg doga, doga hátán. Hétvégén változékony volt a kedve, holnap meg fizikából röpit írnak, és a fizikához nem nagyon ért.
Ma este amikor skypon beszélgettünk teljesen újra be volt depizve, mondogatta a pengét, meg hogy bárcsak ne élne, stb... Illetve szerinte senki se szereti, meg mindenki örülne ha megszabadulna tőle, stb. Meg nekem is mondogatta, hogy keressek mást, sokkal jobban járnék mással. Mit csináljak, hogy megint az a vidám lány legyen?
Egyébként egy zárkózott, visszahúzódó, maximalista lányról van szó, aki a tanulás/munka miatt sokat görcsöl, de azért kedves, aranyos, mókás is, szeret a szabadban lenni és a zenét is szereti.
B@sszki nem a fizikáról van szó! édes istenem itt nem az a lényeg.
hány évesek vagytok 13?
én 19
ő 16
de a 9-es monsta h nincs meg egy apa-lánya kapcsolat, én meg abban helyeseltem
Na akartam írni, csak lusta voltam. Szerintem te félreértelmezted amit mondtak..:S
nem úgy kell hogy foglalkozzon vele az apja, hogy naaa kislányom és mot fizikájunk. HANEM hogy úgy általánosságban foglalkozik vele...
Na az utolsó is jól mondta. Amúgy tényleg nehéz, de viszont más megoldás nincs. Tegyük fel most ráhagyod, akkor később egy motiváció nélküli, rossz kedvű stb ember lesz. Ami nem jó. Most kell kimászni ebből.
Jó van rá esély hogy magától is elmúlik, de ez inkább öngerjesztő folyamat nem valami ami csak úgy !HOPP volt nincs! Majd újra kedvet kap eljárni meg az élethez és máris jobb.
16. igazad van, de én hétfőtől csütörtökig Szegeden leszek az egyetem miatt
és ő meg 70km-re lakik Szegedtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!