Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most depresszióba estem miatta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most depresszióba estem miatta?

Figyelt kérdés
kimegy külföldre a párom, ezért vége lett. kisírtam magam, azt hittem minden rendben van, túltettem magam rajta, de aztán másnap csak úgy elkezdtem sírni mert rá gondoltam, éhes voltam de nem volt erőm felkelni enni és nem is volt kedvem, leszartam, melegem volt, de nem volt erőm felkelni az ágyból. De mondom néha elvagyok és elfelejtem 1 kicsit, de néha meg ilyeneket produkálok. meg néha kérdeznek vmit nincs erőm megszólalni. Ez depresszió?
2010. júl. 14. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem.Ez fáradtság x)..sztem csak a melegtől van.
2010. júl. 14. 18:10
 2/10 A kérdező kommentje:
jah, és tavaly nem volt meleg mi?
2010. júl. 14. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
ha azt akarod hallani hogy depis vagy, minek kérdezgetsz ?
2010. júl. 14. 18:18
 4/10 A kérdező kommentje:
nem azt akarom hallani, csak mit gondoltok erről? ez csak 1 átmeneti dolog lehet?
2010. júl. 14. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:
amúgy, ezt te tudod, mi nem érezzük amit te, ha te annak érzed magad, akkor az vagy.e
2010. júl. 14. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem depresszió, csak ráteszed magad a dologra.

Az meg normális, hogy néha sírsz utána. De azért ne burkolózz önsajnálatba. Néha kelj fel. ;-)

Sok sikert :)

2010. júl. 14. 20:01
 7/10 Lyon ***** válasza:

Egy cipőben járunk....

Még mindig nagyon szereted és azt hiszed túl tetted magad rajta. Pedig nem....én is sajnos így vagyok most. Mondhatjuk depressziónak....SOK SIKERT NEKED IS!!!!! NE ADD FEL...LÉGY ERŐS!!!!

2010. júl. 18. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Én ha depis vok akk ok nélkül sírok és alig eszem vmit,mert nem érzem magam éhesnek....

Társaságtól visszahúzódom és mindig a rossz dolgokon járnak az eszem...

Éjszaka nem tudok aludni,és mindent beképzelek magamnak,néha úgy érzem,h úgy fáj a karom,h szétdurranak az ereim...

De ez az állípot nem állandó,így néha-néha jön elő,ha vmi olyan dolog történik velem...

Próbáld ezzel összehasonlítani,hátha...

Ha nem ilyen a tünet,akk nem vagy az...persze nem minden esetben ilyenek a tünetek

2010. júl. 18. 19:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez szerelmi bánat és a gyógyír az idő, egy új szerelem, és sok buli a havarokkal.
2010. júl. 18. 21:21
 10/10 anonim válasza:
2010. júl. 21. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!