Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depresszióba kezdek esni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Amióta megismerkedtem a barátnőm tesójával, beleszerettem. Sajnos én 17 vagyok ő meg 30. Megöleltem, és viszonozta meg minden. Most meg hiányzik nagyon, úgy érzem meghalok nélküle. Azóta nagyon sápadt vagyok,több mindenki is mondta, nem beszélek,csak vagyok egész nap,csak bambulok és róla álmodozok.Kezdek magamba fordulni. Mit csináljak? Megszerezni nincs lehetőségem mert nem sűrűn járok a barátnőmhöz. Elvileg én is tetszem neki.2009. okt. 13. 12:24
1/6 anonim válasza:
Először is, ez csak egy fellángolás, ha nem gondolsz rá elmúlik... járj el szórakozni, ne gondolj rá, mert halott az ügy. miért is? mert egy 30 éves érett faszi valószínűleg nem fog összejönni egy 17 éves lánnyal (más lenne ha mondjuk 20-22 lennél), ha meg összejön akkor vagy csak a szex miatt (ki ne akarna meg*ugni egy 17 éves lányt. bocs ha durva a szöveg) vagy csak szédíteni. Az ilyen kapcsolatok nem szoktak túl sokáig tartani, a korkülönbség miatt. Persze vannak kivételek, a lényeg hogy most az eszedre hallgass, tudom hogy nehéz, nagyon is. De ez a legjobb megoldás.
2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de nem megy:( És le akart feküdni velem meg megcsókolni,de nem engedtem.És utána már tök jól elvoltukn. Mint 2 barát. Szóval tudja h nem vok olyan és barátként kezelt. Már nem akarta azt. Nem bírom ki, nagyon nehéz, hogy vehetném fel vele a kapcsolatot? Ja meg éreztem is h szeret.
2009. okt. 13. 12:44
3/6 anonim válasza:
Vagy dugsz, és les kapcsolat, vagy szevasztavasz. 30 évesen nem szaruzunk már sokat.
4/6 A kérdező kommentje:
De ő már nem csak azt akarja. Éreztem hogy szeret, nem tudom miért nem hiszitek el hogy ő nem olyan.
2009. okt. 13. 14:29
5/6 anonim válasza:
Mindeki azt mondja a parjara h o nem olyan.....pedig dehogyis nem:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!