Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Láttátok már a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttátok már a párotokat sírni (mármint férj, barátra gondolok)?

Figyelt kérdés
miért sírt és hogy érintett téged?
2012. okt. 7. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen,amikor én észre sem vettem és megbántottam :( nagyon rossz érzés volt.
2012. okt. 7. 19:56
 2/11 anonim ***** válasza:
42%

igen. Egyszer azért mert egy közeli rokona meghalt, aki a második apja volt és nagyon rosszul esett hogy nem tudok semmit tenni ellene, csak hogy ott vagyok vele és hagyom hogy sírjon.

Utána azért mert egyszer összevesztünk és itthagyott. Sírva.

Utoljára akkor amikor szakítottam vele, de akkor mind a ketten nagyon sírtunk, egy hülyeség miatt mondtam hogy szakítsunk, szóval én is csak hirtelen felindulásból(bár akkor komolyan gondoltam)

Remélem többen nem fogok sírni látni mert megszakad a szívem :(

16/L

2012. okt. 7. 19:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Sírni nem, csak rettenetesen elszomorodni (mikor kicsit súlyosabb feszültség támadt kettőnk között és én ellenségesen kezdtem viselkedni).

Nagyon-nagyon rossz volt látni, úgyhogy azonnal észhez tértem, és bocsánatot kértem, illetve megoldottuk a problémát :)

Nem bírom elviselni, ha fáj neki valami, egy pillanatig sem.

2012. okt. 7. 20:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, amikor meghalt a legjobb barátja. (Árvaházban nevelkedtek együtt, csak ők voltak egymásnak, szóval gondolhatod...) Nagyon rosszul esett látni őt úgy, de próbáltam erősnek maradni, és támogatni őt... Teljesen természetes dolog, mindenki sírhat.
2012. okt. 7. 20:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, egyszer az 5 év alatt. Mikor meghalt a bátyja. Azt hittem a szivem megszakad, hogy nem tudok neki segíteni...
2012. okt. 7. 20:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, az édesapja halála után. Nagyon kemény volt, nagyon maga alá került. Számomra érthetetlen, hogy hogyan szerethette ennyire az édesapját (az apja verte őt és a testvérét, amíg gyerekek voltak, az anyjukat is, meg is csalta, kur.vákat vitt fel, nemi betegséget kapott tőle a felesége, stb.) Viszont éppen ezért nagyon meg is hatott, hogy ennyire képes szeretni még egy ilyen embert is. 2 év kellett neki, hogy feldolgozza az édesapja halálát.
2012. okt. 7. 20:19
 7/11 anonim ***** válasza:
5 év alatt 2-szer láttam sírni egymás után , 1-szer mikor meghalt a nagypapája(az anyja apja volt) és rá pár napra azért , mert végleg "lemondott " az anyjáról aki az apja halála után is folytatta a bezárását, a terrorizálását és kettőnk kapcsolatának való szétrombolását.
2012. okt. 7. 20:20
 8/11 anonim ***** válasza:
5%
Igen, mikor megtudta hogy elvalnak a szulei. Mit ereztem? Ideges voltam, hogy hisztizik es magat sajnalja 32 evesen azert sir hogy most mi lesz vele?!
2012. okt. 7. 20:25
 9/11 anonim ***** válasza:
10 éve ismerem, 6 éve vagyunk együtt és kétszer láttam sírni. Egyszer azért sírt mert a legjobb barátja a szeme előtt halt meg. Nagyon rossz érzés volt így látni őt teljesen összetört. A másik meg mai napig nem tudom miért volt.
2012. okt. 7. 20:28
 10/11 anonim ***** válasza:
59%

ma 20:25

te remélem nem szaporodsz tovább és rég kidobtak a szemétbe!

2012. okt. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!