Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha valaki egy ferfivel feküdt le eleteben?
Figyelt kérdés
Nem is tervezi mással, jelenleg is ezzel a ferfivel van.2012. okt. 7. 17:11
12/16 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod. Én nem vállalnék be egy ilyen kapcsolatot hosszú távra, bár egy kapcsolatomnak sem azért lett vége, mert sok mindent át akartam élni, de hálás vagyok, hogy így lett.
Szóval ez mindenki magának dönti el.
24N
13/16 Bence_ válasza:
Jesszum pepi!
Már elve a kérdés. Ha avval él akkor, hogy is került volna más férfi karjába?
Én sem feküdtem le még férfivel, sőt még csak kedvem sincs hozzá. Ez gáz? :D
14/16 anonim válasza:
ismerek ilyen lányokat. boldogok, szeretik a párjukat, hol a probléma?
én már lecsúsztam erről a lehetőségről :), de igazából nem bánom. nem gondolom, h több vagy kevesebb lennék ezáltal.
15/16 anonim válasza:
Velem pont ez van. A jelenlegi barátommal feküdtem le először, és örülök, hogy olyannak adtam a szüzességemet, aki meg is érdemli. És nem tervezek szakítani vele :). És nem tartom gáznak.
16/16 anonim válasza:
nekem is a férjem volt az egyetlen férfi az életemben, szerintem nem gáz, a páromat nem zavarja, sőt örül neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!