Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos-e a kérésem a páromhoz?
3 hónapja járunk a barátnőmmel, akit nagyon szeretek.
Egy társkereső oldalon ismerkedtünk meg, azóta nagyon harmonikus a kapcsolatunk.Kapcsolat és család centrikus ember vagyok, komolyan gondolom vele a dolgot.
Én töröltem magam az adott oldalról miután összejöttünk, Ő viszont nem. Azzal indokolta a válaszát hogy neki jót tesz ha más is biztosítja arról hogy csinos, mert nincs önbizalma. Engem viszont zavart, hogy a tudtom nélkül több pasi is hajt rá, ír neki, ajánlatot tesz stb. Én is nap mint nap bókolok neki.. Valóban nem volt jogos amit kértem? Mert végül megtette, de a mai napig nem érti miért idegesített ez. Idegesít mert úgy érzem, hogy korlátoztam ezzel a szabadságában. Nem élet halál kérdés de érdekelnének a vélemények :)
Megértem,amit tettél,én is ezt tettem volna...
Ha harmónikus a kapcsolat,az a jó!Találkoztok is sokszor,vagy csak neten bókolsz neki?
16/f tiszteletem a hölgyeknek!
Minden alkalmat megragadok a találkozásra :)
Ritkábban találkozunk, de akkor hosszabb ideig vagyunk együtt. Nem csak neten dumálunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!