Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állandóan keres, és kötekszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan keres, és kötekszik, akarhat még valamit? .

Figyelt kérdés
Nos, röviden: szakitottam egy pasival, napokig utána nembeszéltünk, majd elkezdett újra keresni(ez 3 hét alatt forgott le). közös szórakozóhelyen voltunk, én direkt figyelembe sem vettem, láttam h zavarja és rosszul esett neki, folyton bámult, msnen szinte mindig rámír, és "kötekszik", pl: csajokat hozz fel h h reagálok rá meg stb .. azthiszi h nekem már tök közönbös. a haverja szerint, rosszul esett neki a multkori dolog mikor nem szoltam hozzá, mondta neki h jól megvolt velem, és szereti a társaságom.. mittegyek?
2009. aug. 5. 12:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nemhiszem el komolyan ... :\'( ma elmentem egy helyre, ez a pasi meg jött kézenfogva a volt barátnőjével.. nemhiszem el, h lehet vki ekkora szemét???:S:((((
2009. aug. 8. 01:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Nana!

Állítsd le magad!

Ki is a szemét?

Itt bámult téged, bepróbálkozott, azt is mondta neked hogy megy csajozni, hogy féltékennyé tegyen, de te szartál a fejére, még mondtad is nekünk, hogy úgy tettél, mint akit nem érdekel a dolog, msn-en is rádírt, ő akarta, de te dobtad, végül is mit vártál?

Gondolkozz már el!

Itt osztod az észt hogy neked biztosan nem kellene a srác, most meg te vagy kiakadva?

Ki vagy te? Hmm?

Remélem azzal a nővel évekig együtt lesznek, te meg egyedül!

Pontozzatok le, köszike, adjatok ennek a ri*bancnak igazat!

2009. aug. 8. 14:14
 13/15 A kérdező kommentje:
1 éven át hülyitett engem ez a pasi!! és tudod ki a r*banc h nyomorodnál meg ... ha értelmeset nemtudsz irni akk szerintem nemkell ide irogatnod, tanácsot kértem nem pedig kritikát, én mentem ezutána fiu után de csak a volt nője kellett neki végig!!
2009. aug. 8. 14:39
 14/15 A kérdező kommentje:
amugy meg összevissza beszélt eddigis nekem h nemtudja mit akar, meg nemtudja elfelejteni a volt nőjét szval ő hülyitett be engem azzal h bámult, és közeledett ezt tette velem 1 éven át, és mindig a volt bnőjével kavart :@ de nem alacsonyodom a szintedre h itt irkáljak neked, meg h káromkodni kezdjek, segitséget kértem, nem pedig ilyen szöveget mint amit beirtál, akkor milyen ember lehetsz te ... szerencsétlen... a többieknek meg köszi a választ...
2009. aug. 8. 14:42
 15/15 A kérdező kommentje:
am meg normális az olyan ember aki egyik nap engem akar, csapja nekem a szelet, aztmondja nemkell neki nő rajtam kivül, utána meg kiderül h találkozgat a volt bnőjével, és annyi nincsen benne h megmondja nekem?! geccc nemértem, teis mekkora egy g*ci lehetsz, ha nemértesz a témához, akk ne irkálj, föleg ne ilyen szöveget, és a jó k*rva anyád a r*banc...
2009. aug. 8. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!