Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy nőiesebb legyek?
Én is fius vagyok, de azért a randijainkra barátommal nőiesen megyek, csak egyéb helyekre nem, ahol ő nincs.
Csináld így, így lehetsz fius a hétköznapokban, amikor vele vagy akkor meg csajos. Azért annyira nem nehéz bő ruhák helyett, valami szebbet felvenni, plusz smink, haj stb. De ennél jobban én se értek hozzá.
21L
Öltözködhestsz nőiesen anélkül is, hogy rózsaszín cicababa legyél.
Vmi szexi magassarkú csizma (nem kell h 20 centis legyen...), szoknya+harisnya, vagy bőrnaci, tapadós felső/ruha, egy csinosabb bőrdzseki ilyenek. Sminkeld ki magad kicsit.
Persze sokan mondják h valaki nem az öltözködésétől lesz nőies... múlik a viselkedésen is meg ilyesmi... persze van ebben is valami, de hülyeség lenne letagadni, egyszerűen ez is nagyon számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!