Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjem ha a párom először áll munkába?
Én 20/L Ő 21/F. Olyan állása lesz ahol ott is lakik. Nincs messze, de mégsem futkozhat ide oda. Ergó kevesebbet találkozunk.Neki a munkája az élete, most hogy megkapta az állást majdnem kicsattan a boldogságtól, én meg persze szomorú vagyok. Attól is félek, hogy megcsal. Mert más haverunk is melózik ilyen helyen, vagyis lakik egyedül (jó neki nincs komoly párkapcsolata) és szinte hetente viszi "haza" a lányokat. A barátom azt mondja Ő nem....persze.Amikor szakitottunk akkor is belevitték a rosszba. Szóval nagyon féltékeny vok.Mit tegyek? Hogyan viselkedjek? Tegnap egész nap bunkóztam vele,mert nem birtam elviselni hogy Ő ennyire örül én meg ennyire le vagyok törve.Egy ideje már nem is olyan mélyek az érzelmei felém.:S
Támogassam mindenbe és majd kiderül? Vagy maradjak meg ilyen "vészmadárnak"??
Szánalmas hisztis p*csa vagy. Az egyik barátnőmet pont azért hagytam el, mert ilyen volt, mint te. Szerintem folytasd a hülyeségeid, és akkor tuti, hogy meg fog csalni.
Amúgy az a rész, hogy azért bunkóztál vele, mert örült, te meg nem, különösen undorító.
Persze hogy támogasd....
Ha meg valami olyan derül ki akkor úgy is jobb mind a kettőtöknek mert nem működne ez a kapcsolat...
szia!
Te ismered a legjobban. Neked kell tudni mennyire mélyek az érzelmek!Ha tiszta szívből szeret nem csal meg, és akkor a munka sem lesz akadály, sőt élvezni fogjátok majd az együtt töltött minden percet!Az én párom van hogy 130 órákat dolgozik én is nagyon sokat vagyok benn a munkahelyemen, engem óránként felhív, kihív a munkahelyére, vagy bármikor kimehetek!igy tudom hogy ő nem csalna meg!és élvezzük azokat a perceket, amiket szabadnapokon együtt lehetünk!
köszi a válaszokat. a kioktatósakat is. Persze kívülről könnyü okosnak lenni. Nem te tudtad meg MÁSTÓL miután újra összejöttünk h 3 hét szünet alatt lefeküdt mással.
Örülök neki h boldog, csak azért vagyok szomorú,mert az nem is érdekli h én mit gondolok. Nem kérdezi, h mi a baj. Bár ugyis tudja. Nem bízok meg benne 100%-ig.
szia!
Ha szeret ugysem csal meg!!Örülj neki hogy van munkája ebben a világban amugy is nehéz!Én is sirhatnék a párom miatt mert sokat dolgozik, de tudom h muszáj!És én ezt megértem!Ne legyél vele bunkó, mert egy pasi sem türi sokáig ha valaki hisztizik!
Sok sikert remélem boldogok lesztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!