Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sétálsz a barátnőddel az utcán, szembe jön a Kolompár konda baseball ütőkkel, viperákkal, késekkel meg amivel kell, és elég durván beszólnak a barátnődnek. Mit csinálnál? Csak kíváncsiságból teszem fel ezt a kérdést.

17/F

2009. aug. 5. 09:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát semmiképpen nem állok le kötözködni ilyenekkel. Hagyd őket a p*ba, és szó nélkül tűnjetek el mellőlük! Nem hiszem,h. a barátnőd a kórházba vagy a temetésedre szeretne menni.
2009. aug. 5. 09:27
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Az adott helyzettől függ. Mikor jöttem ki a barátnőmmel egy szórakozóhelyről, mögöttünk 4 részeg kopasz, kigyúrt gyerek jött, az egyik ránkrúgta a zúzalékkövet amivel a föld borítva volt. Jó, betudtam véletlennek. Aztán másodjára is, akkor röhögtek is. Tudod mit csináltam? Megálltam és megfordultam. 60 kiló vagyok.

Kb. 2 perces dialógus után már bocsánatot is kértek, sőt a srác úgy adott tüzet, hogy nem engedte hogy a kezemben levő öngyújtóval meggyújtsam a cigimet. Már megcsapott egy pár pofon szele, és nagyon necces helyzeteken vagyok túl, de soha nem vesztettem semmilyen helyzetben, senkivel szemben.

Ha a fent leírt helyzetben lennék, megállnék velük beszélni, hogy ez most mi volt. Anélkül, hogy manipulálnám őket, hangot adnék neki, hogy gáz amit csinálnak, és nem, nem lettek menőbbek hiába telik az idő. Meggyőzném a srácot, rájönne hogy igazam van, és magától kérne bocsánatot a barátnőmtől. Kérnék a sráctól egy cigit, ha dohányzik. Tippet adnék, hogy mi lenne az igazán fless program ezekkel a szerszámokkal. Utána pedig elküldeném őket a p*csába, és még meg is köszönnék. :)

2009. aug. 5. 09:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Előkapom a Desert Eagle-met. Aztán...
2009. aug. 5. 11:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kolompáré esetében hagyd a fenébe. Láttam már olyat, akit Kolompárék tettek nyomorékká, de szó szerint.
2009. aug. 5. 12:59
 5/12 anonim ***** válasza:
2. válaszoló te nagyon nagy arc vagy!:D Adhatnál néhány tippet (mondjuk én lány vagyok), kíváncsi lennék, hogy miket mondasz ilyenkor.
2009. aug. 7. 15:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
ha jönnek a cigányok??? és beszólnak??? Felhúzom a horogkeresztes karszalagot, előrántom a Thomsont, aztán vesszen a férgese! Utána megvigasztalom a barátnőmet, (szenvedélyes csók) aztán tovább sétálunk! Én ezt tenném! :)
2009. aug. 7. 15:58
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó!Füled farkad behúzva vinnyogva rohannál el a barátnődet hátrahagyva!:D
2009. aug. 7. 21:04
 8/12 anonim válasza:
ha cigányok lennének, akkor belém se mernének kötni, mert a kopaszságomból a 45ös acélbetétes csizmámból a 195 cm magasságomból 50cm válszélességemből rájönnének hogy skinhead vagyok, és 1km-re kikerülnének
2009. nov. 10. 17:41
 9/12 anonim válasza:
opps elírtam, 75cm válszélesség
2009. nov. 10. 17:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Jó de én mit csináljak 176 centivel meg 65 kilóval? :D
2009. nov. 12. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!