Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtréfálnád a barátnődet?
2012. okt. 6. 08:31
1/12 anonim válasza:
Gonosz vagy!!!!!
Ha ilyent csinálnál velem, Én nem is tudom, hogy mi lenne a vége. Lehet, hogy még szakítás is.
2/12 anonim válasza:
Ez nagyon FUN. :D Ezt KÖTELEZŐ!!!
3/12 anonim válasza:
Okos a csaj...Feldobja a levegőbe a dobozt.
4/12 anonim válasza:
még ha meg is csinálnám NEM AZ AUTÓBAN!
mnost aztán szedheti össze
5/12 anonim válasza:
Hát fiúk! nem is vártam Tőletek mást, mint ilyen válaszokat. Gonoszak vagytok.
6/12 anonim válasza:
Én ezért 1000% hogy lilára verném a barátomat, aztán otthagynám:DD
7/12 anonim válasza:
Nem értem miért fosik. Ezek csak ártatlan rovarok. :D
9/12 anonim válasza:
Az én pasim tisztában van azzal,hogy milyen kontaktusban vagyok a bogarakkal és hasonlókkal._Ha ennek ellenére megjátszaná,egyenes arányban lenne azzal,hogy megöl.Szóval,ha túlélném nem látna többet.
10/12 anonim válasza:
nem igaz már láányok,nem veszitek a poént:D
ha ilyet csinálna a barátom mondjuk bogarakkal,akkor biztos megijednék vagy inkább meglepődnék,de mivel nem félek tőlük jót röhögnék rajta:D én a pókoktól félek nagyon ha azzal csinálná akkor biztos nagyon megijednék és hasonlóképp reagálnék,mint a csaj,de utána ha lenyugodtam biztos ezen is jót röhögnék:) Persze azért megmondanám,hogy te k*csög ezt még visszakapod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!