Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti erről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Még régebben történt a dolog. Az expasim nagyon rámenős volt, már a megismerkedésünk első pár hetében alig bírt magával, s egy napom, amikor jöttünk haza suliból (egy suliba jártunk) teljesen rám indult. A sulitól míg kiértünk a buszmegállóba végig ölelgetett meg fogdosott, amikor meg felszálltunk a buszra, a közepén álltunk a forgónál (ahogy mi emlegetjük) és odaszorított, csókolgatott, majdhogynem már rám is mászott. És ezt fojtatta a villamoson is. Én végig nagyon kellemetlenül éreztem magam, végül ez is lett a szakításunk oka. Nem is voltam nagyon még kész a kapcsolatra, inkább csak kipróbáltam, mert új volt ez még nekem akkor. Szóval, láttam, hogy az utasok nagyon csúnyán méregetnek, majdhogynem felnyársaltak a szemükkel, nem szóltak, csak nagyon mérgesnek tűntek, vagy nemtom. Még a romák is, akik általában ricsajozni szoktak. Szóval, így utólag belegondolva, nagyon gáz volt, amit csináltunk? Közönséges? És ti mit gondoltok, ha ti lettetek volna fent a buszon és ezt látjátok? Miért néztek ilyen csúnyán az emberek egy párra?2012. okt. 6. 05:03
1/6 A kérdező kommentje:
Természetesen azóta komolyodtam, még túl fiatal voltam akkor. (16 éves)
2012. okt. 6. 05:04
3/6 A kérdező kommentje:
??? Kösz. Hát ezek az emberek nem erre gondoltak, az tuti!
2012. okt. 6. 06:37
4/6 anonim válasza:
Közönséges volt, igen, akárcsak a "fojtatta" szót pontos j-vel leírni...
5/6 anonim válasza:
Hát nézd jó dolog ha két ember majd megveszik egymásért, de ezt nem a nagyvilág előtt kell bemutatni. Mindennek megvan a maga helye és ideje, de egy csók ütközetre nem a tömegközlekedés a tökély :) (hanem pl egy nyugodt hely ahol csak ketten vagytok, sokkal jobb ha nem bámulnak sztem ... ) Ez persze nem azt jelenti hogy nem csókolhatod meg a buszon, csak ne az egész úton végig.
És hogy miért néztek csúnyán ? Hát lehet nem arra vágytak hogy azt kelljen nézniük hogy két tini falja egymást :)
Remélem segítettem .
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, aham! :) És, elnézést azért az egy hibáért, szinte soha nem szoktam helytelenül írni. Itt szinte mindenki szemet szúróan pontatlanul ír, szóval nem hiszem, hogy az én kis hibám miatt összedőlne egy világ.
2012. okt. 6. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!