Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így veszi észre?
Figyelt kérdés
Nyilván vannak kivételek, de úgy tapasztaltam, hogy a metálos férfiak jó lelkűek, mély érzésűbbek, mint a többség, komoly kapcsolatban gondolkodnak, kevésbé ösztönlények, intelligensek. Főleg azok akik inkább otthonülősek.2012. okt. 5. 21:58
1/2 VVMMvvmm válasza:
Én Hard Rock és Metal rajongó vagyok, de ennek ellenére
azt mondom általánosítani nem érdemes.Mindig konkrétan kell valakit megismerni.Sajnos ezt nem tudjuk megsporólni.
2/2 anonim válasza:
Zord külső érző belsőt takar?
Nem tudnék ilyen skatulyát ráhúzni senkire. Ahány ház, annyi szokás, ahány ember, annyiféle.
Nekem volt már mély érzésű diszkós barátom is, és volt felületes metálos is...
A párom viszont se nem metálos, se nem diszkós, egyetlen zenei irányzatba se tudnám besorolni, és mégis ő a legőszintébb, és legszeretőbb ember, akivel valaha találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!