Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha az ember párja rosszul csókol?
tegnap végre megtörtént, amire vágytam és megcsókolt a srác akivel randiztam. De egyrészről jó volt, másrészről nem. Olyan nyálas lett az egész fejem, egyszerűen akkorára nyitja a száját, h nem is tud már a nyelvével mit kezdeni és valahogy nem az igazi a dolog.Egyszer vki mondta nekem h az első csók dönti el milyen lesz a kapcsolat, hát remélem h ettől még lehetünk boldogok együtt!? H vezessem rá, h ez nem esik annyira jól így nekem. Az első barátom is ilyen volt, és akkor sem élveztem h talpig nyálas leszek...
köszi!
Szia!
Ha véletlenül olvasnád ezt, akkor érdeklődnék, hogy végül mire jutottatok csók témában. Sikerült egymásra hangolódni?
Az elmúlt napokban hosszas beszélgetések, közös közös programok során úgy gondoltam, hogy "igen, ez az a pasi, akit kerestem", de az első csók egy kicsit megingatta ezt a rózsaszín felhős világot. Aztán a következő kettő-három sem hozta vissza a felhőcskéket.
Én hiszek benne, hogy ez alakítható lesz, de komolyan érdekelne, hogy mégis mire számíthatok.
Az ide tévedő pasiknak pedig had javasoljam, hogy egy kapcsolat elején - nem feltétlenül csak az első csóknál! - ne akarják a partnerüket rögtön vadul hanyatt dönteni és a rögtön a nyelvet tövig átköltöztetni! Állítom, hogy a nők jelentős többsége sokkal jobban díjazza a finom, éppen csak tapogatózó előbb rövid ízlelgető, aztán akár hosszabb csókokat. És nyugi, ez később a megfelelő szituációban úgyis vadabb, mélyebb és intenzívebb lesz! Komolyan mondom, néhányan esélyt sem adtok az ember lányának, hogy viszonozza a csókot, mert közben arra kell koncentrálnia, hogy egyáltalán az egyensúlyát megtartsa... Mindent a megfelelő helyen és időben! Nyugi!!!
Hat ezen a kerdesen jot nevettem :) mar egeszen el is felejtettem nem csak h kiirtam, de azt is h egyaltalan megtortent :))
A srac azota a volegenyem :) viszont nem emlekszem, h h oldodtak meg ezek a gondok. Eleinte nyilvan sokkal tobbet csokoloztunk, mostanaban az csak a szex resze, amugy a szajrapuszi megy, es ez nekem igy megfelel. Igaz Ebbe eddig bele sem gondotlam, de nem is vagyom nyelves csokra csak ugy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!