Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogász lány - pincér fiú....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogász lány - pincér fiú. Mennyire működőképes?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány. Engem nem zavart, de a környezetem kritizálja a kapcsolatunkat. Ez tényleg ennyire gáz?

26 L

2012. okt. 4. 23:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem gáz,miért lenne.Ha tud németül valószínűleg többet fog keresni mint te(hacsak apuciék nem jogászok és nem tolnak alád valamit)
2012. okt. 4. 23:39
 12/19 Mókusgyilkos ***** válasza:
0%

magyar országon a pincér és a jogász is éhen döglik szóval nincs akkora társadalmi különbség sztem :D

[kivéve ha elmegy ügyvédnek és nemi erőszakolókat meg baltás gyilkosokat véd + h a della is dőljön fehérgalléros bűnözőket de kétlem h ez pont 1 olyan lány profilja lenne akit nem zavar h a pasija pincér]

műveltségi van de hát könyörgöm könnyen meglehet h a jogász pár év múlva nemlétező szakma lesz a narancs terror ideje alatt bőven elég lesz a koncepciós per :) ellenben lesz 1 réteg aki továbbra is fog tudni enni :D

na meg: kezeket fel aki barátjával / barátnőjével állandó jelleggel sznob marhaságokról beszél van azért annak 1 határa.. pl 1 témába vágó Ady [a maga idejének punkja áh de imádom :D] idézet okés de olaszul idézni az isten színjátékból már gáz :D

2012. okt. 4. 23:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A kettes írja, hogy az ismerős körökkel ne foglalkozzatok. Lehet, hogy igaza van, de számíts arra, hogy Ők fognak foglalkozni veletek. Nagy szerelem és szeretet kell ezek leküzdésére, mert küzdelem lesz az biztos. Valamilyen formában biztos kezelnetek kell ezt a kérdést.
2012. okt. 5. 00:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Mindenki válasszon a saját kasztjából valót, én alapból ennek vagyok a híve, mert hosszútávú boldog élet csak így lehetséges. De ha önzetlenek a felek, akkor a végzettség, pénzkereset nem számít. Én is jogi diplomás vagyok, és ha egy pincérlányt imádnék, egyáltalán nem számítana, hoyg ő nem diplomás, nincs annyi pénze, csak az érdekelne, hogy engem ne a pénzemért szeressen,hanem magamért. Ha ez teljesül, akkor sosincs gáz, csak féktelen boldogság. Azok akik meg külsősők, és ellen vannak , ilyen esetben nem kell velük foglalkozni. F 27. Ezért írtam fordítva a példát. De arra vigyázz, hogy a pincérgyerek nem biztos, hogy egészen hüülye, jó azért lelejmolni a pénzes lányt, igazi fejőstehén. Apám is ezt csinálja már huszon akárhány éve :)) Eelején még lángol a szerelem, utána meg biztosítva van minden földi jó :D
2012. okt. 5. 06:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért arra n vegyél mérget, hogy a pincér szakma nem kihalófélben lévő. Ugyanúgy ahogy a bolti kiszolgálók, ezek is le fognak tűnni, amikor minden automatizált lesz, mobilllal fizetsz , és kidobja az autómata amit akarsz. A moder közértek külfőldön már emberi személyzet nélkül működnek! Ezek rabszolga szakmák, gépekkel helyettesíthetők. Jogászi szakma embert igényel még egykét évtizedig, mert ott azért komolyabb döntések, felelősségről van szó. PErsze más az ,hogy túlképzés van, de azt most ne nézzük, protekcióval akárhova be tudsz kerülni, jó családi háttér nélkül meg kamikáze akció egyetemre beíratkozni, tök felesleges.
2012. okt. 5. 06:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam már akkora paraszt ügyvéddel, hogy nem az volt első, ami eszembe jutott, hogy ennek a csávónak diplomája van. Irdatlan bunyesz építésszel is hozott össze a sors, szóval a diploma és az intelligencia között semmi összefüggés nincs, csak elvárható lenne.
2012. okt. 5. 08:54
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Jogász lány - pincér fiú. Mennyire működőképes" Ha már ilyen kérdést teszel fel, és komolyan is gondolod 26 évesen a XXI. században akkor már eleve halott ügy ez a kapcsolat ;)

És nem a pincér sráccal van a baj, hanem veled :)

Az hogy ki mit dolgozik / mit tanult semmit sem befolyásol, a személyiségében,és a viselkedésében sem... Valószínűleg a srác háziasabb lesz nálad, te viszont jobban fogsz tudni pizzát rendelni :) (csak hogy szemléltessem miben merül ki a különbség)

2014. máj. 13. 22:42
 18/19 anonim ***** válasza:
"környezetem kritizálja a kapcsolatunkat. Ez tényleg ennyire gáz?" erre meg az a válaszom hogy a környezeted a gáz :) ha boldog vagy vele, akkor nem gáz, ha nem vagy boldog vele és problémák vannak akkor már lehet gáz... de a környezeted ezt nem hiszem hogy jobban tudja nálad... vagy irígységből mondják ,mert nekik nincs senkijük, vagy rosszindulatból. Mindenképp a környezetedet cserélném le, ha a sráccal nincs semmi probléma :)
2014. máj. 13. 22:48
 19/19 anonim ***** válasza:
jaj hogy éln hogy bíroma sznob idiótákat cinkelni xD legnagyonbb:D
2015. dec. 8. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!