Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye csajozós fiúkkal nem jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye csajozós fiúkkal nem jó össze jönni?

Figyelt kérdés

Meg ismeretem és nagyon jobba lettünk azt mondta be jövők neki de mivel nagyon "csajozós fiúnak tűnik" így tartok attól hogy hazudik. Szerintetek? Az ilyenek nagyon sűrűn szoktak hazudni?

Előre is köszönöm a Normális válaszokat :)

18/L

2012. okt. 4. 18:31
1 2
 11/17 Mókusgyilkos ***** válasza:

mi az h csajozós pasi? ha 1 pasi oda megy hozzád az csajozás ha 1 pasi élete első csajozása nem hoz maradandó sikert [házasság] akkor megint oda fog menni 1 lányhoz ami ugye csajozás mivel ált. a kapcsolatoknak vége szokott lenni előbb v utóbb ezért a pasi újra és újra fog csajozni -> csajozós pasi.

a nem csajozós pasit meg úgy hívják h 40 éves szűz.

édes m1 h milyen körülmények hoznak össze a csajjal az csajozás.

persze értem mire gondolsz de: ismerd meg aztán majd eldöntöd h megbízható-e v sem.

2012. okt. 4. 18:40
 12/17 anonim ***** válasza:
én nem szeretem a csajozós fiúkat. csak normális kell, szóval szerintem nem jó.
2012. okt. 4. 18:42
 13/17 anonim ***** válasza:
csajozni ugy is lehet, hogy az ember összeszerelmesedik nagy lassan a barátnőivel. De lehet ugy is, hogy annyira vonzó pasi (külső, jellem, hatalom), hogy a nők kifejezetten csak sexet akarnak töle, mert tudják, hogy ez a max, amit ki tudnak töle csikarni...persze megprobálják betörni a srácot, és emiatt beleszeretnek és ebből alakult ki a SZIVTIPRÓ szavunk.
2012. okt. 4. 18:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Én nem tudom. Itt senki nem adna esélyt. Pedig az emberek változhatnak. Ha szerelmes lesz akkor biztos nem csajozik tovább.
2012. okt. 4. 18:44
 15/17 Lues ***** válasza:
Ezt neked kell eldöntened! Az én párom is nagy csajozós VOLT, de megváltozott. Több mint 6 éve vagyunk együtt és megkérte a kezem is. Ha viszont nem tudsz úgy belevágni a kapcsolatba, hogy a hátad mögött hagyod a régi dolgait, akkor semmi értelme. Legelső alap a bizalom!!!!
2012. okt. 4. 19:58
 16/17 anonim ***** válasza:
attól függ mennyi ideig kéne
2012. okt. 4. 20:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Én adnék neki persze esélyt de azért nem tudhatnám hogy mikor lép félre.. Ha félre lép és ez idegesítene... Inkább lehet kellene jólval több idő hogy meg ismerjem :)
2012. okt. 5. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!