Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tipikus csajozós módszernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tipikus csajozós módszernek számítana?

Figyelt kérdés
Az, hogy egy srác egy lányt úgy próbál felszedni, hogy az egyik legjobb barátnőjére hajt látványosan? Illetve féltékennyé tenni a lányt és így kiugrasztani a nyulat a bokorból?
2012. szept. 14. 01:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát... szerintem a fiúk nem ilyen ravaszak. :)

Szerintem te szeretnéd ezt hinni, a srácnak meg tényleg a barátnőd tetszik.

2012. szept. 14. 01:42
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

egy bizonyos változata az igen,annak,de azon belül is ez egy büntetés.

pl elvagy a csajjal mondjuk szórakozóhelyen,erre feláll,hogy odamegy köszönni vkihez-férfihoz-.

egy pincsi ilyenkor megvárja,vagy odamegy szólni neki,hogy mi van már.

ilyenkor kell bevetni a barátnőjét,vagy az első arra járó kicsit is jó nőt,ezzel azt üzenve,nem vagyok a kutyád,kapok mást is bármikor bárhol.

a másik alkalmazási módszer,hogy a kiszemelt nem akar kötélnek állni sehogy,bárhogyan próbálkozol,és ilyenkor rámész a bnőre,és nagyon megdugod.

a bnők mindent elmondanak egymásnak pl ez egy nagy farkú kefélőgép,igazi domináns alfa stb,és máris férfiként fog rád nézni ha legközelebb találkoztok,és közelebb kerülhetsz a célhoz.

2012. szept. 14. 01:46
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Ja, akkor mint első válaszoló visszavonnám a válaszomat. Úgy látszik nem mozgok eleget suttyó körökben. :)
2012. szept. 14. 01:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha valaki ilyen hülyeséggel próbálkozik, akkor valószínűleg mindkét lányt magára fogja haragítani. A kiszemelt lányt, ha tetszik neki a fiú, akkor azért, mert normális csajnak nem kell olyan srác, aki látványosan a barátnőjére hajt. Sőt olyan sem, akinek valaha valamikor is tetszett a barátnője, mert a barátságnak rosszat tesz, ha a lányok egymás között rivalizálnak, ezért épeszű lány ezt igyekszik elkerülni. A barátnő meg azért fog megharagudni, mert rájön, hogy csak hülyítette a srác.

Szóval az a srác, aki így próbálkozik annyira hülye, hgy szóba sem kell vele állni, csak elküldeni a francba.

2012. szept. 14. 10:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat :) Igazából tetszettem szerintem neki, de összejöttem egy másik sráccal és azóta 3 barátnőmmel kikezdett, ezért kérdeztem :)mert nem tudom hova tenni a dolgot
2012. szept. 14. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!