Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tipikus csajozós módszernek számítana?
Hát... szerintem a fiúk nem ilyen ravaszak. :)
Szerintem te szeretnéd ezt hinni, a srácnak meg tényleg a barátnőd tetszik.
egy bizonyos változata az igen,annak,de azon belül is ez egy büntetés.
pl elvagy a csajjal mondjuk szórakozóhelyen,erre feláll,hogy odamegy köszönni vkihez-férfihoz-.
egy pincsi ilyenkor megvárja,vagy odamegy szólni neki,hogy mi van már.
ilyenkor kell bevetni a barátnőjét,vagy az első arra járó kicsit is jó nőt,ezzel azt üzenve,nem vagyok a kutyád,kapok mást is bármikor bárhol.
a másik alkalmazási módszer,hogy a kiszemelt nem akar kötélnek állni sehogy,bárhogyan próbálkozol,és ilyenkor rámész a bnőre,és nagyon megdugod.
a bnők mindent elmondanak egymásnak pl ez egy nagy farkú kefélőgép,igazi domináns alfa stb,és máris férfiként fog rád nézni ha legközelebb találkoztok,és közelebb kerülhetsz a célhoz.
Ha valaki ilyen hülyeséggel próbálkozik, akkor valószínűleg mindkét lányt magára fogja haragítani. A kiszemelt lányt, ha tetszik neki a fiú, akkor azért, mert normális csajnak nem kell olyan srác, aki látványosan a barátnőjére hajt. Sőt olyan sem, akinek valaha valamikor is tetszett a barátnője, mert a barátságnak rosszat tesz, ha a lányok egymás között rivalizálnak, ezért épeszű lány ezt igyekszik elkerülni. A barátnő meg azért fog megharagudni, mert rájön, hogy csak hülyítette a srác.
Szóval az a srác, aki így próbálkozik annyira hülye, hgy szóba sem kell vele állni, csak elküldeni a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!