Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan működik egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik egy kapcsolat megteremtése (lent)?

Figyelt kérdés
Megbeszélitek, hogy ezentúl jártok, vagy csak találkoztok elcsattan egy csók és kézfogás és onnét már egyértelmű vagy ez megbeszélős dolog egyáltalán? Kinél, hogy volt? Saját tapasztalat? :)
2012. okt. 4. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a megbeszéljük és járunk dolog hülyeség...

Ezt a kicsit csinálják.

Normális érettebb emberek között kialakul.Van a vonzalom két ember között.Elmenni randizgatni.Elcsattan egy csók,és így tovább.

2012. okt. 4. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:

A párbeszéd így zajlott:

- Akkor leszel a barátnőm?

- Hát persze. Miért is ne?

Ezután megbeszéltük a közös érdeklődési köröket (hogy később ne kelljen semmiről beszélnünk), majd hazamentünk, lefeküdtünk.

Másnap megfogta a kezem. Aztán hazamentünk, lefeküdtünk.

És ez minden nap így ment, egészen míg meg nem halt a hörcsögünk. Akkor kibeszéltük halálának körülményeit és csak aztán feküdtünk le.

2012. okt. 4. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a saját lelkem miatt szeretem ezt letisztázni. A tapasztalatom az, hogy akadnak olyan srácok, akik nem játszanak teljesen nyílt lapokkal. Biztosan lányok között is van, de mivel én is az vagyok értelemszerűen csak a másik félről van tapasztalatom. :)

No... Az, hogy megbeszéljük, hogy tulajdonképpen mi is van közöttünk, számomra egy biztosíték. Így is elmehet más irányba, flörtölgethet másokkal, de ha egyszer kimondtuk, hogy együtt vagyunk, akkor utána joggal kérhetem számon, rúghatom hátsón és stb.

Míg, ha nem mondjuk ki, akkor ő védekezhet azzal, hogy "dehát ő nem úgy gondolta a kettőnk dolgát". Ebben az esetben pedig valahol kettős érzés lenne bennem, hogy "én marha", nomeg hogy "ez is benne volt a pakliban".

Tehát igen, jobb ezt tisztázni!

2012. okt. 4. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Harmadik barátnőm van most.

Elsőnél még kis tapasztalatlan voltam, ott amikor egyszer hazakísértem koliba, én megkérdeztem, mit szólna, ha több is lenne köztünk, mint barátság?:) (tehát azért nem a járunk, vazze? szinten voltam) Ő erre csak szélesen elvigyorodott, akkor csókoltam meg:)

Másodiknál első randin egy kávézóban kezdtünk beszélgetni, aztán egy parkban leültünk egy padra. Itt csak egy kicsivel voltam tapasztaltabb, mint az elsőnél, ezért bár azt nem kérdeztem meg, hogy járunk-e, de azt igen, hogy átkarolhatom-e (ott a padon):D:D:D Utána már egymást átkarolva kísértem el a buszhoz, felszállás előtt csók, másnap meg szintén csók amikor találkoztunk, onnantól egyértelmű volt a dolog.

Mostanival egy buliban találkoztam, ott szinte semmi testi kontakt nem volt, csak beszélgettünk és mondtam, hogy én mindenképpen keresni fogom, ennek örült is. Pár nap múlva tudtunk csak találkozni (más város), itt ő kérdezte meg, hogy ez most egy randi-e:D Hát mondom én annak szántam:D Erre akkor azt mondta, hogy nemrég lett vége másik kapcsolatának, blablabla, de hogy én mennyire értékes ember vagyok. Na mondom az fasza, ahhoz képest egész végig egymást átölelve beszélgettünk a Margit híd lábánál:D Két nap múlva ő ajánlotta fel, hogy találkozzunk a hétvégén. Mondom oké. Ekkor már elcsattant az első csók is, ahogy beszélgettünk róla csak félt, hogy megint csalódni fog, de személyes varázsom meggyőzte, hogy mégiscsak érdemes velem kezdeni:) Sem ő, sem én nem bántuk meg azóta sem a döntésünket;)

2012. okt. 4. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!