Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mehet tovább ez a kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mehet tovább ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
10 hònapig együtt éltünk volt eljegyzés is....viszont 2 napja külön. De úgy hogy párkapcsolatban vagyunk csak ne éljünk együtt.Van így értelme ?
2012. okt. 4. 09:59
 1/9 anonim válasza:
Hát, ez elég fura így. Ha szabad megkérdezni, hogy jött ez, hogy most külön?
2012. okt. 4. 10:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Lehet kapuzáràsi pànik....

voltak vitàk és ràjöttünk higy kell az ugymond tér.

együtt vagyunk csak nem élünk együtt.

2012. okt. 4. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:

"éljünk egy kicsit külön.."

"kell a tér.."

"kapuzárási pánik jött rám"

"kicsit szüneteltessünk..."

annyiféleképp ki lehet fejezni, hogy már nem szeretlek és másfelé mennék, de a legkorrektebb ha egyenesen megmondja, bármelyik fél akarja is. Ez egy k.urvanagy hullámvölgy, és ha nem beszélitek meg, akkor egyben a kapcsolat vége is.

2012. okt. 4. 10:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Eljegyzés után külön lakásban élni párkapcsolatban? Ez nekem nagyon furcsa... Halódó házasságban szoktak az emberek különköltözni. Eljegyzést házasság követ, házasságot közös lakás, közös lakást közös gyerek... Nem ez lenne a normális?

Szóval ez nekem gyanús... Minek akar hozzád menni, te minek akarod elvenni, ha aztán nem is akartok együtt élni?

Szerintem jobb lesz, ha minél előbb beszélsz vele.

Én ha valakivel el sem tudom képzelni, hogy egy lakásban éljek, biztos nem akarok tőle semmit.

2012. okt. 4. 10:54
 5/9 A kérdező kommentje:

megbeszéltük ma a dolgokat. szeret nem akar elveszíteni csak hirtelen sok volt igy együtt.

mondtam neki hogy akkor végleg legyen vége ne húzzuk az időt, de nem akarjuk végleg elvesziteni egymást. túl jol ismerem. tudom hogy igazat mond és tudom mikor hazudik

2012. okt. 4. 11:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha 10 hónap együttélés után már kell a tér, akkor ne házasodjatok össze! Teljesen felesleges, idő- és pénzpazarlás!
2012. okt. 4. 12:03
 7/9 A kérdező kommentje:
ettől függetlenül még működhet a dolog ?
2012. okt. 4. 13:40
 8/9 anonim ***** válasza:
azt egyedül ti tudjátok eldönteni, h működhet-e. De ha nem próbálod meg, sosem derül ki.
2012. okt. 4. 21:12
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :-)
2012. okt. 5. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!