Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a stressz miatt?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz hangulatom van,a feszültség,a tanulás,a nem elegendő pihenés és az állandó stressz miatt. Nagyon sokat kell tanulnom,szinte semmit sem csinálok azon kívül egész nap és ez nagyon kihat rám.A barátommal is veszekszek néha,mert már minden apróságon elborul az agyam,pedig alig várom,hogy lássam(hétköznap maximum fél,egy órára). Olyan feszült vagyok,alig van jókedvem és annyira sajnálom a barátomat,mert néha mindenért veszekedek vele,pedig ő igazán nem tehet semmiről.Félek,hogy mi ez az érzés,még azon is elgondolkodtam,hogy szeretem-e,de természetesem igen,mert egy napot sem bírnék ki nélküle és hétvégén olyan jó minden.Akkor teljesen nyugodt vagyok és nem is veszekszek semmiért.Akkor mindig olyan jó vele,olyan jól érzem magam.

Szerintetek is a stressz miatt van?

2012. okt. 4. 15:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen a stressz miatt van.Ilyenkor mindenki ingerültebb,és képes a legapróbb dolgokba is bele kötni
2012. okt. 4. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!