Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret ő vagy csak kihasznál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret ő vagy csak kihasznál?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt a párommal. Este 11 előtt nem szoktunk találkozni, mert dolgozik, aztán haverok, edzés, meccs. 11-12-kor jön át hozzám, megetetem, szex is van, és ennyi a kapcsolat. Összeköltözni nem akar.

Én 25 vagyok, ő 28.

2012. okt. 4. 15:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kielégít máshogy, bár az nem olyan.
2012. okt. 4. 18:14
 12/12 anonim ***** válasza:
azért egy párkapcsolat ennél többről kell szóljon.Oké,hogy sokáig dolgozik,oké,hogy kaja és szex,de amikor nem dolgozik,akkor vannak közös programjaitok,mondja neked,hogy szeret? Egyébként ezt lehet érezni,hogy szeret-e valaki vagy sem.Az első év is ilyen volt? Vagy csak úgy van vele,hogy kényelmes neki,hogy kap kaját és szexet,aztán ennyi? Gondolom szakítani nem akar,mert lehet,hogy nem sokan tűrnék el,hogy mindösszesen ebben merül ki az együttlétetek... Gondold át ezeket és lépj,beszéld meg vele,hogy neked ez kevés,és hogy nem ez a normális.
2012. okt. 5. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!