Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiú vagyok és van egy 16 éves barátnőm akit nagyon szeretek. Lehetséges az hogy ebből a végén még esküvő is legyen?
Az a lényeg, hogy boldog légy.
Én minden barátomban a nagy Ő-t keresem, és már éreztem hogy vele akarom leélni az életem. Vele már vége. De az érzés maradt.
A mostani barátomnak is elmondtam ezt a hülyeségemet, mikor egyszer kibuktam, hogy minek a szerelem, ha úgy se tart örökké.. . és úgy is vége lesz, és úgy is szar lesz-
Ő azt mondta, hogy gondoljak bele, hogy milyen is lenne, ha ő lenne az utolsó.. rossz. Mert a tapasztalatok kellenek, és ezáltal ismerjük meg önmagunkat is! Azt kell, h mondjam,igaza van, kell a tapasztalat, mielőtt vkivel összekötöd az életed! Ez mind nagyon szép és jó, és helyes, hogy most így érzed, ettől szép a szerelem!
Habár szerintem az ember nem érzi minden kapcsolatában ezt, h letudná az illetővel élni az életét.
És mellesleg, ez egy nagyon hülye kérdés, amit itt feltettél. Itt senki nem ismer titeket, a kapcsolatotokat se, se semmit! Szerinted, akik 15 éves korukban jöttek össze, és ma már 40 éves házasok, ha ők feltették volna itt ezt a kérdést, szerinted nem ugyanez lett volna a válasz?
Azt hiszem, nem kell tovább magyarázni. Szóval bízd a sorsra :) úgy is az fog történni, aminek kell történnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!