Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem ez nem megy neki...de akkor miért kellett az eljegyzés....
Nem bizakodom csak kérdőjelekkel vagyok tele
2012. okt. 3. 22:15
12/17 A kérdező kommentje:
Most jött rá hogy ő magànak való és család se kell neki.
Tuti berezelt az eljegyzést követően...de akkor miért?
Ezért kár volt ennyi évet ràpazarolni.
Nem egoista...nem nagyravâgyó
Céljai? már nem tudom..
2012. okt. 3. 22:20
13/17 anonim válasza:
Hasonlo helyzetben vagyunk,en sem akarok egyenlore sajat gyereket pedig mar "ideje" lenne,baratnom kislanyat szinten elfogadom de nem szeretem,nem olyan ertelemben hogy utalom..sott nagyon helyes kiscsaj,picit hisztis dehat meg csak 8 eves es nem viszi tulzasba,besegitek a haziban es direkt szeretek vele tanulni,elkiserem suliba,megteszek barmit amiben segithetek a paromnak,amennyire tudom probalom helyettesiteni az apjat,de csak nem szerethetem mas lanyat ugy mintha a sajatom lenne,ha az ember nem akar sajat gyereket akkor annak oka van,valoszinu nem keszult meg fel ra,nincsenek apai osztonei,nem tud egy gyereket szulokent szeretni-ha tudna lenne neki mar sajatja is,ez nem akaras kerdese szerintem...30f
2012. okt. 3. 22:21
14/17 A kérdező kommentje:
Mintha a "pàromat" jellemezted volna..ő is ennyi idős..
te hangot is adsz a dolognak ?
Köszönöm a választ.
2012. okt. 3. 22:48
15/17 anonim válasza:
Nem,nem hangoztatom ezt,rosszul esne a paromnak ha ilyeneket mondanek.Beszeltunk mar a kozos jovonkrol,es hogy hogy is kellene annak majd mukodnie,kitertunk a kislanyra is a teman belul es en elmondtam az erzeseimet,a helyzetet mindketten teljes mertekben elfogadjuk,ok ketten "csomagban" jonnek,vagy mindketto vagy egyik sem...a szereteten kivul minden mas cselekedetem a helyen van a kiscsajjal kapcsolatban.Megaztan az is kerdes ugye hogy kinel hogy nyilvanul meg ez a "nem szeretes",nallam sehogy,csunyan fogalmazva: ugy teszek mintha szeretnem-egyutt tanulunk,rajzfilmezunk,bringazunk az utcan...ez most kicsit rosszul hangzik tudom,de ez van.
2012. okt. 4. 22:22
16/17 anonim válasza:
Hat igy visszaolvasva tenleg nagyon rosszul hangzik amit itt elmondtam,szoval hozzatennem hogy en a neveltlanyomat nem utalom,nem vagyok tavolsagtarto,meg csak nem is semleges szamomra...de nem erzek iranta olyan igazi szeretetet mint pl a baratnom,az ocsem vagy edesanyam irant,elozo voltam ujra.
2012. okt. 4. 22:26
17/17 A kérdező kommentje:
Értem...szòval nehéz :-( lehet én se tudnàm más gyerekét szeretni ugy ahogy kéne..lehet .....nem tudom.
Ő azt mondja a tesojàt is mindig piszkàlja ő nem tudja kimutatni .ez van.
Bezzeg a gyerekszobàt mikor àtrendeztük ő kezdett hozzà,engem oda se engedett, buzgòn rakta fel a posztereket mert tudta hogy ennek örülni fog a kisfiam. Mikor lementünk bicajozni akkor is mintha nem ő lett volna hanem egy gyerek. Fura....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!