Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti minek örülnétek? (lent)
Szóval barátommal 3 hónapja járunk, még igazából nem történt semmi komoly a csókon és a simogatáson kívül. Ma fogadtunk valamiben, és ötletekre lennék kíváncsi, hogy ti pasik mit csinálnátok szívesen a barátnőtökkel "büntetés" gyanánt ha esetleg vesztenétek, vagy mit szeretnétek hogy csináljon veletek a bnőtök ha esetleg ő vesztené el a fogadást. :) Lehet kicsit perverz feladat is, csak ötletek kellenének. Előre is köszi :)
19/L
Tejszínhabos endoszkóp fagyi
kapni meg. karmoljon szét erősen lassan esetleg csikizzen sz*rrá úgy h én tehetlen vagyok de utána muszáj volnék megdugni mert úgy felizgulnék :D szóval nemtudom.
Ha én nyernék egy fogadást a barátnőm ellen és bármit csinálhatnék, akkor jó eséllyel nem szexuális téma lenne, mert majdnem mindent enged (seggbe nem, de azzal fájdalmat okoznék, szóval az is kilőve) Büntetésből elvenném a telefonját egy hónapra, mert naponta vagy 10 órát telefonál. Ha én vesztenék? Hmm, jó kérdés. Ezt passzolom.
22/F
Ha nyernék,megkérném,hogy egy fél évig ne fájjon a feje.Bármikor rámjön a dughatnék,pl:befőtteltevés,takarítás,vasalás,kapálás,ganajozás,csirkepucolás stb.ne mondjon kifogást,hanem startra kész legyen azonnal.
Ha én veszítenék?Mondjuk kiganajoznák a disznók alól.Esetleg csirkét pucolnák.Helyette,amíg ő a szomszéddal kefél.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!