Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, mit érez?

Figyelt kérdés

Bocsi,hogy hosszú,de kérlek olvassátok végig!

Van egy srác az osztályban,aki nagyon jó haverom,szünetben odajön dumálni,ha lehet mindig mellém ül.

Kedves,udvarias,vicces,de néha kicsit idegesítő tud lenni.Olyan 1 éve elég furcsán viselkedik...Eddig mindig odajött,ha szóltam,hogy lécci,gyere,mondanom kell valamit,most meg,ha a többi fiúval van,és odamegyek hozzá,hogy kérdezzek tőle,le se sz@r,mikor meg csak egyedül van,én vagyok neki a világ közepe.Na most...a múltkor volt egy zűrös eset,nem is szeretném ragozni,a többiek kiszedték belőle,hogy tetszek neki.Na most,amikor leültünk beszélni 4 szem közt,tagadta,meg hogy én félreértettem,tett rá egy lapáttal,hogy a többiek is odajöttek hallgatózni...Mindenki szerin belém van zúgva,de én jelenleg csak barátként tekintek rá...

Hogy húzzam ki belőle,hogy mit érez?

Szerintetek az írottak alapján igaz,hogy szeret?

2012. okt. 3. 21:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Valakiiii?
2012. okt. 3. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Hőmérsékletet, páratartalmat, fényt, hangokat és szagokat.
2012. okt. 3. 21:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszííí,ez "sokat" segített. :D

Normális válaszokat!Lehetőleg érthetően.

2012. okt. 3. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
ÁÁ :DDD Egy fiú sosem fogja bevalalni neked az érzéseit csak így szemtől szemben!A férfiak nem egészen úgy lettek nevelni,mint a lányok :) Szerintem nagy az esély rá hogy beldé van zúgva és mikor a barátaival volt akkor azért nem foglakozott veled,mert félt hoyga többi fiú leveszi hogy fotnos vagy neki.Szerintem ne nyaggasd hogy júj mit érzel irántam és hasonló kérdésekkel.Ha vonzódtok egymáéshoz akkor úgyis elcsattan 1 csók mikor 2esben vagytok.ha meg nem akkor marad abarátság!
2012. okt. 3. 21:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi.:D

Amúgy csak 1-szer kérdeztem meg,akkor azt mondta,hogy nem,mert a többiek is ott voltak.

Még egyszer megkérdezem 2-esben,és kiderül.Többször nem.

2012. okt. 3. 22:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Ma megkérdeztem...azt mondta,hogy szeret. Owwwnn..elolvadok!:D
2012. okt. 4. 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Én megmondtam ;D
2012. okt. 6. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!