Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Titeket befolyásolna?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket befolyásolna? (lent)

Figyelt kérdés
ha szinglik lennétek és van egy csaj aki elég jól néz ki! bomba test,szép arc,ápolt stb és összeakarna veletek jönni komoly kapcsolatra és nektek is nagyon bejön! de tudnátok jól hogy előttetek a csaj már volt jó pár pasival szexuális téren..kb 10-zel de nincs semmilyen nemi problémája! szóval a múltja h sok pasival lefeküdt, befolyásolna-e titeket abban h összejöjjetek vele?vagy pedig nem érdekelne a múltja és összejöttök vele gond nélkül
2012. okt. 3. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a múltja ezen része. Én is kukába dobtam a sajátom.
2012. okt. 3. 19:51
 2/11 anonim ***** válasza:
engem nem érdekelne
2012. okt. 3. 19:51
 3/11 anonim ***** válasza:

engem befolyásolna.. , ha fiú lennék..

fordított esetben is . .szóval ha 1 fiú lenne ilyen aki velem akar összejönni akkor is befolyásolna.

2012. okt. 3. 19:52
 4/11 ASOT ***** válasza:

Nem az számít mi volt, hanem ,hogy mi lesz!

fordítva ha azt mondanám neki h 30 nővel lefeküdtem és 2 hetente más csaj volt...akkor mit szólna, annak ellenére ha mondjuk tetszenék neki külső belsőre?? nah?? :)

ha a múltamat nézné elutasítana, mert nem hinne nekem, mert h őt is megcsalnám...és fordítva róla is gondolhatnám ezt...

DE! Ez már egy másik kérdés, hogy "aki egy csomó pasival lefeküdt minden héten mással egy ugymond rib@nc , vagy egy nőcsábás, az sosem változna meg??? :) De igen megváltozhat.

Mert akik Erre a kérdéssel igennel felelnek, Azok arra is igennel felelnek! Érdekes nem? :)

2012. okt. 3. 19:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Befolyásolni és még a külsejével se fogna meg, mert nálam a belső értékek fontosak. Az ilyen csaj hidegen hagy.
2012. okt. 3. 19:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha megtudnám,valószínűleg azt mondanám neki,hogy az útjaink elválnak.Nekem nem kell olyan nő akit 10 ember végig kettyintett előttem.Na meg képzelem,hogy tőlem milyen komoly kapcsolatot akarhatna egy ilyen nő.
2012. okt. 3. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha még fiatal, akkor ezzel eléggé elbizonytalanítana:(
2012. okt. 3. 20:02
 8/11 ASOT ***** válasza:

Viszont az a helyzet, hogy van aki meg ezt eltitkolja hogy ő hány pasival volt meg milyen élete volt, és te csak azt tudod h most milyen, aztán van hogy sosem derül ki h ő 20 pasival volt előtted, de lehet h később derül ki...

És ha 1 év múlva derül ki?? amikor már szeretitek egymást az életed része? fontos neked? és ezalatt az 1 év alatt totál normális volt olyan mint amilyennek megismerted?? és semmi jele nem volt annak h ő neki 20 pasija volt előtted??

ÉS úgy döntene 1 év után h most már el meri mondani??

Akkor kidobnád a fr@ncba??

hát az elég gáz...

2012. okt. 3. 20:04
 9/11 anonim ***** válasza:
engem sem érdekelne, szóval ne rágódj ezen hogy mit gondolhat. mond meg neki hogy tetszik neked és kész.
2012. okt. 3. 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:
"nincs semmilyen nemi problémája" -->> ez esetben egyáltalán nem befolyásolna
2012. okt. 3. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!