Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket befolyásolna? (lent)
engem befolyásolna.. , ha fiú lennék..
fordított esetben is . .szóval ha 1 fiú lenne ilyen aki velem akar összejönni akkor is befolyásolna.
Nem az számít mi volt, hanem ,hogy mi lesz!
fordítva ha azt mondanám neki h 30 nővel lefeküdtem és 2 hetente más csaj volt...akkor mit szólna, annak ellenére ha mondjuk tetszenék neki külső belsőre?? nah?? :)
ha a múltamat nézné elutasítana, mert nem hinne nekem, mert h őt is megcsalnám...és fordítva róla is gondolhatnám ezt...
DE! Ez már egy másik kérdés, hogy "aki egy csomó pasival lefeküdt minden héten mással egy ugymond rib@nc , vagy egy nőcsábás, az sosem változna meg??? :) De igen megváltozhat.
Mert akik Erre a kérdéssel igennel felelnek, Azok arra is igennel felelnek! Érdekes nem? :)
Viszont az a helyzet, hogy van aki meg ezt eltitkolja hogy ő hány pasival volt meg milyen élete volt, és te csak azt tudod h most milyen, aztán van hogy sosem derül ki h ő 20 pasival volt előtted, de lehet h később derül ki...
És ha 1 év múlva derül ki?? amikor már szeretitek egymást az életed része? fontos neked? és ezalatt az 1 év alatt totál normális volt olyan mint amilyennek megismerted?? és semmi jele nem volt annak h ő neki 20 pasija volt előtted??
ÉS úgy döntene 1 év után h most már el meri mondani??
Akkor kidobnád a fr@ncba??
hát az elég gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!