Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Felétek hogyan szoktak közeledni idegen fiúk?
Hát megmondom őszintén, eddig egy komoly volt életem 23 éve során, az a mostani barátom... (5 hónapja vagyunk együtt kb.). A többi srác, aki bepróbálkozott, az mind klinikai eset volt szerintem...
Volt pl. egy láthatóan drogos srác, aki odajött hozzám Deák téren azzal a dumával, hogy "Bocsi, ismerlek? Mert egy ilyen arc...", de aztán le is lépett, mikor mondtam, hogy nem. Meg volt ilyen playboy kb. 60 éves pali is, aki, amíg a Westendben dolgoztam eladóként, jött beszélgetni folyton, meg mondta, hogy hívjam "Karcsi bácsinak" (név személyiségi jogok miatt megváltoztatva :D) meg mittudomén... szintén Deák téren, este, jött egy pasas, hogy "Szia drága, nincs kedved szórakozni?"... meg szellemi fogyatékos fiú jött oda hozzám azzal, hogy "Szép vagy", azután, miután nem adtam neki, mikor kéregetett, kb. fél centire tőlem... kicsit bizarr volt.
A barátommal másfél éve volt közös óránk egyetemen, aztán rátalált a blogomra, és kommentálgatott rá, aztán e-mailben meghívott színházba :). És azóta tart a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!