Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem féltékenykednél, ha a párod egyedül élne?
Nagyon kevés az önbizalmam és emiatt nagyon féltékeny vagyok. Jó úton haladok a változás felé :)
Csak egy gond van..
A párom most költözött el a szüleitől a saját lakásába és emiatt vagyok féltékeny. Senki sem tudna arról, ha felvinne oda lányokat...
Ti is féltékenyek lennétek? Sosem adott okot, alapból ilyen bizalmatlan vagyok az emberekkel, és elég egy ilyen költözés, hogy kibillentsen a felépített bizalomból..
Én párom is egy pár hete költözött külön, munka miatt. De nem lett kevesebb a bizalmam emiatt benne. Sőt, még jobban bízom benne, mint eddig, mert látom, hogy meg tud állni a lábán. :)
Hidd el, ha meg akarna csalni, akkor is megtenné, ha nem lakna külön. Ha meg szeret, teljesen mindegy, hogy hol van és mit csinál, úgyis te leszel neki a legfontosabb.
Bízz benne!
Ha rendes fiú, akkor még azt is elutasítja, aki bepróbálkozik nála...mert neki barátnője van akit szeret.
Nyugodj meg. :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!