Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még mindig szeretem! Lépjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig szeretem! Lépjek vagy ne?

Figyelt kérdés

körülbelül 2 hónapja szakítottam a barátommal. majdnem 3 évet voltunk voltunk,és az utolsó fél évben már nagyon sokat veszekedtünk,és ugy éreztem hogy már nem szeretem,nem vagyok szerelmes. Nem akartam szíktani,csak szünetelni,1-2 hónapig nem találkozni. Ebbe ő nem ment bele,és egy veszekedés alkalmával kidobtam. Ő még sokéig könyörgött,h ne szakítsunk folytassuk,de akkor már olyan elegem volt belőle h nem akartam a folytatást. Az egyik 7végén még kérte h béküljünk ki 3 nap mulva meg már kapcsolatban volt iwiwen,és pár napon belül az is kderült ki az uj barátnő. Nem avatkoztam közbe,pedig eléggé bántott h egyiknap kéri h folytassuk és 3 nap mulva meg már semmint nem jelentek neki. Próbáltam nélküle élni. DE nem megy. Én még mindig szeretem,és szerelmes vagyok belé. Nem tudom hogy most mit kéne tennem. Azt halottam vissza h jól megvan az uh csajával,és "napról napra jobban szereti" :( én örülök h boldog,de közbe meg szenvedek. nem tudom mit csináljak. Volt már ugy h összevesztünk,és ő be akart csajozni,(néha sikerült is,1-3 napig járt velük,de puszin kívül nem volt semmi)akkor mindig megakadályoztam,és kibékültünk. MOst mikor utoljára szakítottunk,megfogadtam h nem fogok bele avatkozni az életébe,és szétzilálni egy alakuló kapcsolatát. De nagyon szenvedek,és nem tudom mit kéne csinlnom? ha szolók akkor az a baj,és lehet h nem is érek el vele semmit... ha meg nem szólok az érzéseimről,akkor csak szenvedek,és az nem jó... Várjak míg szakítanak,vagy mi? Mi van ha soha nem fognak?

Valaki volt már hasonló helyzetbe? ő mit tett? és hogy végződött a dolog?

2009. aug. 4. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Szia,igazából kíváncsi lennék mennyi idős vagy!?

Amúgy én próbálkoznék,az tuti...én is voltam ilyen helyzetben... aki mer,az nyer! :)

2009. aug. 4. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már így és tudom, hogy ha szóltam az érzéseimről akkor úgymond ahtott, de nem volt már ugynaolyan az a kapcsolat. Szerintem hagyd, hogy boldog legyen. Végül beláttam, hogy jobb ha nem lesz újjabb és újjabb kapcsoltom vele. Mostmár nekem is jobb és már túl vagyok rajta.
2009. aug. 4. 15:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
en annyit tok mondani hogy szerintem tobbet szenvedett amiatt hogy kidobtad mint te.sajnos az ember neha keson jon ra mit tett.lehet felejteni probal.mond neki hogy szereted...es varsz ra ha kell.talan megbocsat ha szeret:)
2009. aug. 4. 15:44
 4/8 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok,ő meg 25.

nem tudom nagyon félek,h nem érek el vele semmit ha szólok.és akkor inkább jobb igy és kétségbe esve várni h szakítsanak... Már eltelt 2 hónap azóta.

És akkor mikor régebben voltak ilyenek,h szakítottunk és ő próbált tovább lépni én megakadályoztam,akkor 1 hétig szupi volt aztán nem tudom... az első vitánál a fejemhez a vágta h mert bele avatkoztam és akár boldog is lehetne már mással. Én ugy érzem biztos vagyok az érzéseimbe és ezt nem csak az mondatja velem mert én egyedül vagyok. igaz,nekem most vhogy nem is kéne más pasi. Félek,h ha szolok,azt mondja sajnálom,de én őt szeret... vagy nem tudom... Ez így olyan nem jó. állandóan rá gondolok,még akkor is eszembe jut mikor probálom elterelni a gondolataimat. Hülyeséáget csináltam. nem kellett volna szakítanunk. Bárcsak bele ment volna a szünetbe,most minden sokkal egyszerübb lenne

2009. aug. 4. 15:47
 5/8 A kérdező kommentje:
szerintem tudja h még szertem,mert egyszer véletlenül elköldtem neki egy e-mailt,amit magamnak irtam és az is benne volt h félek h hibát követtem el,és remélem hogy ha nem lesz együtt a csajjal majd mer lépni felém,mert én nekem ha rájövök h hibáztam nem lesz pofám elékerülni... meg nem is akarok vbele avatkozni az életébe... ne mtudom h olvasta mert nem reagált rá semmit. azt a levelet piszkozatba irtam magamnak,és tényleg véletlenül küldtem el. az érzéseimet irtam le magamnak elsősorban a szakítésunk napjától,meg hogy megtudtam van barátnője...
2009. aug. 4. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Sztem meg (bocs ha túl egyenes de ffi vok) döntsd el h akarsz e vele lenni v nem. Ha nem, akkor hagyd békén és ne zavarjon ha túllép rajtad. Ha meg igen, akkor mi a ráknak kell "szüneteltetni" meg "kidobni"... Bocs, de ha nem becsülted meg és elherdáltad akkor innentől a te hibád... Az ilyen hisztis csajokat én többnyire kidobom
2009. aug. 7. 02:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Én akarok vele lenni,mert szeretm. Azért akartam szünetet mert abba az időbe nagyon sokat veszekedtünk,de nem ment bele,sőt még abba se h ne találkozzunk mindennap... :S akkor ugy éreztem h kell egy kis idő h ne fojtsuk meg egymást... :( Hülye voltam. Én nem gondoltam volna h neki anyi a 3 évünk,h a szakítás másnapján már össze szed vkit...

DE most akkor mit tehetek? csendben szenvedve várjam ki míg szakítanak a csajjal?

2009. aug. 7. 06:53
 8/8 anonim válasza:
volt nekem is egy ilyen kapcsolatom a csajszi se tudta sose mit akar, én se, egyszer kidobtam.elegem lett a hisztikből.majd összejött mással egy hétre rá majd nekem könyörgött egy héttel később.aztán nekem szar utána.de ez van.Aztán ugyanígy tanácsokat kéregettem és nem önmagam adtam, ja igen emailt is írtam, h hu mit basztam el, stb. tanulság: menj oda hozzá személyesen és mond el neki mit érzel, és ha lehet légy következetes máskor.
2010. ápr. 2. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!