Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom és már sokszor megütött de szeret és én is őt! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
7hónapja van barátom.Nagyon szeretjük egymást mind2en odavagyunk egymásért..de sokszor ok nélkül is megüt...megpofoz..és rágatja a hajamat..és ellök...és kitalál hülyeségeket és azért is megüt engem...és mikor már bennem van tele a pumpa hogy mit csinál és én is adok neki 1-2-t akkor utána azt megint megüt...és ezek után bocsánatot sem kér és azt mondja megérdemlem....mit tegyek..??:-(tudom pedig hogy szeret..és énis nagyon nagyon:-((2008. máj. 18. 20:42
21/22 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal. Még annyit hozzá, hogy ha teherbe esel és neked esik...gondolj bele, veszéjezteti az életedet!!! Még most lehet hogy el tudod viselni, mert "csak" egy-két pofon, de mondok valamit. Ha ilyen baja van, hogy nem tudja az indulatait kontroll, irányítás alatt tartani, akkor annyi...akkor sem lesz ez másképp, ha bedurvul. Lehet hogy nem akar bántani, de mivel nincs meg az irányítás, nem biztos hogy abbahagyja egy pofon után...!!Sőt!! Egyszerűen nem tudja mit csinál, csak üt, mint egy gép. Hagyd ott és mondd meg neki, hogy menjen orvoshoz segítségért, ha az van amit írtam. Még valami: Szerintem az embert megütni csak a szülőknek van joguk (max popsira, meg kézre míg kicsi, vagy egy pofon, de nem több és nem ütni-verni, hanem egyszer rácsapni) (az nem fáj, csak megijeszt egy kicsit), ha felnőttél, onnantól senkinek, mert vagy elfogadja a személyiségedet olyannak amilyen vagy, vagy nem és akkor meg mit keresel mellette??? Hidd el egy igazi szerelmes srác nem így jár a kedvedbe, nem így akar megtartani, stb...!
22/22 anonim válasza:
Szerintem ennek véget kell venni. Ha most téged üt, és esetleg együtt maradtok..lehet a gyereket is?...vagy esetleg úgy megüt, hogy az életveszélyes lesz?...és hogy te hozos elő belőle ezeket.Egy normális ember nem a szerelmén vezeti le a feszültséget. És ha valóban te hozod ki ezt belőle...akkor ott igazán gond lehet. Családon belüli erőszak kialakulóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!