Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom és már sokszor megütött de szeret és én is őt! Mit tegyek?
juj ez nagyon csunya :S
aki egy lányt megüt az gyenge.ha megver akkor hogy szeret az téged?vagy valami idegi problémája van?
az én párom is elég agressziv (másokkal) de mindig azt mondja sohasem ütne meg . szerintem nagyon gyorsan hagyd a fenébe...ha tényleg szeret ahogy mondod akkor ugyis ujra össze akar majd jönni veled.vagy felajánja hogy megjavul amit kétlek hogy megfog bár ha tényleg szeret akkor igazán megtehetné...
Jézusom.
Te tényleg így akarsz élni?
Tudod hány ilyen filmet csináltak már?.. Én azokat se bírtam nézni.
Soha a büdös életbe nem lennék ilyen kapcsolatba, ha nem MUSZÁJ! Szarok a szerelemre!!!
Annyi pasit találsz még.. könyörgöm.. sok-sok aranyos és édes pasit.
Ha egyszer félholtra ver, mégis mi a francot csinálsz?
Tudod, ha valaki valakit szeret, nem üti meg, mert van annyi agya, hogy tudja, ez NEM CÉLRAVEZETŐ.
Menekülj!!
Én előbb lőném magam fejbe, minthogy kezet emeljek arra, aki szeret, és akit szeretek! Vagy nem szeret, vagy beteg. Nálunk nem tudom, mennyire elterjedtek az indulatkezelő tréningek... mondd meg neki, hogy vagy egy ilyen csoportot látogasson rendszeresen (esetleg egy pszichiátert, ha ilyen nincs a közelben), vagy - már bocsánat - menjen a picsába! Abban a valószínűtlen esetben, hogy tényleg szeret téged, a tréninget választja.
DE: SEMMI ESETBEN SE FOGADJ EL OLYAN VÁLASZT, HOGY "ÍGÉREM, MEGVÁLTOZOK"!!!!! NEM FOG!
-G-
Szia! Én kicsit továbbgondoltam a dolgokat. Tegyük fel, vele maradsz és mondjuk babátok születik.
ŐT IS VERNI FOGJA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milyen érzés lesz nézni, ahogy a gyereket megüti????
Gondolkodj el ezen, nem véletlen, h mindenki azt tanácsolja, hogy lépj ki egy ilyen kapcsolatból...
konyorogm...hat hogy iskerdezed meg h mit tegyel??!!
HAGYD a francba!!! nagy "szerelmevel" egyutt, mert az a ferfi aki kepes egy nohoz nyulni, nem erdemel meg egyetlen not sem!!!!
Ne a szeretetet nezd. m,ert ez nem az...lehet a reszedrol...
De mit mondanal, ha fel ev utan meglatnad egy csajjal, beszelgetnel a csajjal, es megkerdezned h megutott?
Es a csaj azt mondana, h jaj dehogy soha, annyira kedves velem, meg ugy szeret!
Es akkor rajonnel, h teged nem is szeretett, mert mas ember kivaltotta belole, h ne tegye meg.
Vagy pedig agressziv termeszetu, akkor mg mindneki fusson tole, mert elein ver teged, aztan a gyerekeket.
Nem tudom hany eves vagy, lehget nem lesz hazassag ebbol(helyedbe meg kapcsolatot sem engednek)de gondolj bele egy ilyen ferfivel....ha gyerekek lennenek ok szenvednenek a legjobban, es traumakat hagyhat bennuk egy ilyensmi.
Ezt akarod magadnak? Kepzeld el, vannak olyan ferfiak akik NEM utnek meg, sot, SOHA kezet nem emelnenek egy nore, mert lesulne a kepukrol a bor!!
Na mit szolsz ha ilyen ferfi lenne a baratod?? Es kenyeztetne szeretne?
Kicsit gondolkozz el mit ad meg ez es mit adhatna meg egy olyan?
én a helyedben elhagynám....NE ENGEDD MAGAD MEGüTNI!!!!
mert most még csak megüt, de mi lesz ha durvulnak a dolgok......nah ,de igazából te érzed h mit kell csinálnod.....
Az a nő, amelyik hagyja magát ütni, arra én azt mondom, hogy megérdemli.
Ha egyszer megüt, csomagolok, és megyek. ez a történet...ennyi.
Ha másodszor megüt téged, akkor az a te hibás is mert hagytad.
Sajnálom...
Az apám is ütötte az anyámat, mert alkoholista. Anyám hagyta. Mindenkettőre haragudtam.
És megfogadtam nekem más párom lesz. Így is lett. De ha megütte, mennék...egyértelmű.
Bocsi, ez a véleményem.
"Akit ki lehet használni, azt ki is fogják." ezt szoktam mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!