Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy barátom és már sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom és már sokszor megütött de szeret és én is őt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
7hónapja van barátom.Nagyon szeretjük egymást mind2en odavagyunk egymásért..de sokszor ok nélkül is megüt...megpofoz..és rágatja a hajamat..és ellök...és kitalál hülyeségeket és azért is megüt engem...és mikor már bennem van tele a pumpa hogy mit csinál és én is adok neki 1-2-t akkor utána azt megint megüt...és ezek után bocsánatot sem kér és azt mondja megérdemlem....mit tegyek..??:-(tudom pedig hogy szeret..és énis nagyon nagyon:-((
2008. máj. 18. 20:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szia!Hát erre csak egy megoldás van: Elhagyod! Én legalábbis ezt tenném a helyedben. Nem szabad tűrni, hogy pofoz. Különben is, milyen jogon üt meg téged? Az mekkora f_sz lehet (már bocsánat) aki megüti a BARÁTNŐJÉT ok nélkül és még bocsánatot sem kér. Még, ha mondaná is, h bocs akkor is simán faképnél hagyta volna már az első pofona után. Ne türd ezt tovább. Sürgősen szakíts vele, mert nem érdemel meg téged. Ne hagy, h úgy kezeljen téged, mint egy kutyát vagyépp egy rongydarabot. Ha tovább tűröd, lehet hogy tovább fajulnak a dolgok és bármire képes lesz. Értem a "bármi" szó alatt azt, h megerőszakol... Vagy ne adj isten meggyilkol. HAGYD OTT? HA JÓT AKARSZ MAGADNAK!!! ez csak egy jótanács volt nem bántani akartalak.
2008. máj. 18. 22:03
 12/22 anonim ***** válasza:

juj ez nagyon csunya :S

aki egy lányt megüt az gyenge.ha megver akkor hogy szeret az téged?vagy valami idegi problémája van?

az én párom is elég agressziv (másokkal) de mindig azt mondja sohasem ütne meg . szerintem nagyon gyorsan hagyd a fenébe...ha tényleg szeret ahogy mondod akkor ugyis ujra össze akar majd jönni veled.vagy felajánja hogy megjavul amit kétlek hogy megfog bár ha tényleg szeret akkor igazán megtehetné...

2008. máj. 18. 22:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom.

Te tényleg így akarsz élni?

Tudod hány ilyen filmet csináltak már?.. Én azokat se bírtam nézni.

Soha a büdös életbe nem lennék ilyen kapcsolatba, ha nem MUSZÁJ! Szarok a szerelemre!!!

Annyi pasit találsz még.. könyörgöm.. sok-sok aranyos és édes pasit.

Ha egyszer félholtra ver, mégis mi a francot csinálsz?

Tudod, ha valaki valakit szeret, nem üti meg, mert van annyi agya, hogy tudja, ez NEM CÉLRAVEZETŐ.

Menekülj!!

2008. máj. 18. 23:15
 14/22 anonim ***** válasza:
Szúrj ki vele, válj mazohistává!
2008. máj. 18. 23:15
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én előbb lőném magam fejbe, minthogy kezet emeljek arra, aki szeret, és akit szeretek! Vagy nem szeret, vagy beteg. Nálunk nem tudom, mennyire elterjedtek az indulatkezelő tréningek... mondd meg neki, hogy vagy egy ilyen csoportot látogasson rendszeresen (esetleg egy pszichiátert, ha ilyen nincs a közelben), vagy - már bocsánat - menjen a picsába! Abban a valószínűtlen esetben, hogy tényleg szeret téged, a tréninget választja.

DE: SEMMI ESETBEN SE FOGADJ EL OLYAN VÁLASZT, HOGY "ÍGÉREM, MEGVÁLTOZOK"!!!!! NEM FOG!

-G-

2008. máj. 18. 23:42
 16/22 anonim ***** válasza:

Szia! Én kicsit továbbgondoltam a dolgokat. Tegyük fel, vele maradsz és mondjuk babátok születik.

ŐT IS VERNI FOGJA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milyen érzés lesz nézni, ahogy a gyereket megüti????

Gondolkodj el ezen, nem véletlen, h mindenki azt tanácsolja, hogy lépj ki egy ilyen kapcsolatból...

2008. máj. 19. 10:12
 17/22 anonim ***** válasza:

konyorogm...hat hogy iskerdezed meg h mit tegyel??!!

HAGYD a francba!!! nagy "szerelmevel" egyutt, mert az a ferfi aki kepes egy nohoz nyulni, nem erdemel meg egyetlen not sem!!!!

Ne a szeretetet nezd. m,ert ez nem az...lehet a reszedrol...

De mit mondanal, ha fel ev utan meglatnad egy csajjal, beszelgetnel a csajjal, es megkerdezned h megutott?

Es a csaj azt mondana, h jaj dehogy soha, annyira kedves velem, meg ugy szeret!

Es akkor rajonnel, h teged nem is szeretett, mert mas ember kivaltotta belole, h ne tegye meg.

Vagy pedig agressziv termeszetu, akkor mg mindneki fusson tole, mert elein ver teged, aztan a gyerekeket.

Nem tudom hany eves vagy, lehget nem lesz hazassag ebbol(helyedbe meg kapcsolatot sem engednek)de gondolj bele egy ilyen ferfivel....ha gyerekek lennenek ok szenvednenek a legjobban, es traumakat hagyhat bennuk egy ilyensmi.

Ezt akarod magadnak? Kepzeld el, vannak olyan ferfiak akik NEM utnek meg, sot, SOHA kezet nem emelnenek egy nore, mert lesulne a kepukrol a bor!!

Na mit szolsz ha ilyen ferfi lenne a baratod?? Es kenyeztetne szeretne?

Kicsit gondolkozz el mit ad meg ez es mit adhatna meg egy olyan?

2008. máj. 19. 10:22
 18/22 anonim ***** válasza:

én a helyedben elhagynám....NE ENGEDD MAGAD MEGüTNI!!!!

mert most még csak megüt, de mi lesz ha durvulnak a dolgok......nah ,de igazából te érzed h mit kell csinálnod.....

2008. máj. 19. 16:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Szia! Ne vesztegess, tobb idot erre a "ferfira". Valami lelki defektje van es rajtad eli ki. Nem normalis, ha egy ember bantja, akit szeret. Nem lehet az ilyennel hosszu tavra tervezni! Gondolj bele, ha esetleg terhes leszel es ugy fog utlegelni, esetleg kesobb a gyermekeidet is verni fogja! Magadat se hagyd! Keressen fel egy pszihologust. Igy eli ki a kisebbsegi komplexusat, esetleg ezt latta a csaladjaban. Nem lahet tudni.Remelem, sikerul jo dontest hoznod. Ne aggodj, meg fogod talalni, aki tisztaszivbol szeret es utlegeleg helyett inkabb ov es vedelmez!
2008. máj. 20. 09:24
 20/22 anonim ***** válasza:

Az a nő, amelyik hagyja magát ütni, arra én azt mondom, hogy megérdemli.

Ha egyszer megüt, csomagolok, és megyek. ez a történet...ennyi.

Ha másodszor megüt téged, akkor az a te hibás is mert hagytad.

Sajnálom...

Az apám is ütötte az anyámat, mert alkoholista. Anyám hagyta. Mindenkettőre haragudtam.

És megfogadtam nekem más párom lesz. Így is lett. De ha megütte, mennék...egyértelmű.

Bocsi, ez a véleményem.

"Akit ki lehet használni, azt ki is fogják." ezt szoktam mondani.

2008. máj. 20. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!